CES PLAYER OF THE SEASON

Des de la temporada 2021/22, L’Hora Arlequinada lliura el CES PLAYER OF THE SEASON, un premi anual que reconeix el rendiment, el compromís i els resultats del millor jugador de la temporada del CE Sabadell.

>Nominats

L’equip de L’Hora Arlequinada valora el rendiment dels jugadors arlequinats en cada jornada de lliga. Els nominats al CES PLAYER OF THE SEASON són escollits sobre la base de les puntuacions setmanals. De tota la plantilla, els cinc jugadors millor valorats opten al premi.

>Votació

Entre els cinc nominats finals, els membres del jurat, els subscriptors i els aficionats voten el seu preferit, tenint en compte el seu rendiment, compromís i resultats en la temporada. Totes les votacions es duen a terme un cop acabada la temporada i durant un període de set dies. L’obertura i el tancament de les votacions es notifica a través de la web del guardó i les xarxes socials de L’Hora Arlequinada.

>La decisió

Independentment del resultat matemàtic de les puntuacions de la temporada, els tres membres del jurat voten de forma lliure i independent, i tenen un pes del 60%. El percentatge restant queda en mans dels subscriptors i els aficionats del CE Sabadell.

Els subscriptors de pagament, tant de la web com del canal de Twitch de L’Hora Arlequinada, decideixen el 30% del resultat final amb les seves votacions. Tenen dret a vot els subscriptors que mantinguin la subscripció activa en el moment de la votació.

Tots els seguidors i aficionats arlequinats poden participar en l’elecció del millor jugador decidint el 10% restant.

>Premiats

Un cop s’han recollit i recomptat tots els vots, L’Hora Arlequinada emet un programa especial en directe per donar a conèixer el guanyador del premi. Els resultats de totes les votacions són públics.