Gerard Escoda, nou director esportiu; Gabri ocupa la banqueta

Després de setmanes d’incertesa i l’adéu de Miguel de Hita, el CE Sabadell ha fet oficial aquest divendres la incorporació de Gerard Escoda com a nou director esportiu del club. Tot i que tenia contracte en vigor, l’exfutbolista s’ha desvinculat del Lleida Esportiu, on també exercia el càrrec de director d’operacions. Escoda compta amb un bagatge ressenyable. Després del seu pas per Reus i Girona, Llagostera va suposar un abans i un després en la seva trajectòria, sent el màxim responsable esportiu amb l’equip a Segona Divisió.

Amb la seva arribada, tot apunta que la banqueta ja té nom i cognom: Gabri Garcia. El Centre d’Esports ja havia mantingut contactes amb el de Sallent i era un dels grans aspirants a ocupar la plaça de Pedro Munitis al capdavant del primer equip del Sabadell. Després de passar per les categories inferiors del FC Barcelona, on va arribar a dirigir el Juvenil A, Gabri va fitxar pel FC Sion suís l’any 2017. Un any després, va aterrar a Andorra, abans de passar per l’Olot i el Lleida Esportiu en la seva última aventura.

Foto: Dani Badia.