El CE Sabadell defineix el projecte esportiu

Dies de moltes reunions i entrevistes a les oficines de la Nova Creu Alta. Qui ocuparà la direcció esportiva del club, ara mateix la gran prioritat, continua sent una incògnita, encara que sembla que el ventall de candidats es va reduint. El perfil que es busca està molt definit: jove i que conegui la categoria. En aquest sentit, segons ha pogut saber L’Hora Arlequinada, Jaume Milà és, ara com ara, un dels millors posicionats. Milà, qui és actualment el director esportiu del futbol base i del filial, ha treballat molt bé en els últims anys i coneix la casa, i és un dels grans responsables dels bons resultats del Juvenil i del filial. A més, el seu perfil encaixa a la perfecció, ja que és el que el club està buscant.

Ara bé, Jaume Milà no és l’únic. Com ha avançat Sergi Garcés, Xavi Camps, l’scout del primer equip del Levante UD, és l‘altre gran posicionat. Camps, nascut a Sant Cugat del Vallés, també té un gran coneixement del mercat i de la categoria, ja que va ser el cercapromeses del Cornellà durant una temporada. Així doncs, ara mateix la decisió giraria en torn a Jaume Milà i Xavi Camps, ja que la figura de Pepe Delgado, actual director esportiu de l’AE Prat, hauria perdut força en les últimes hores.

Decisió imminent?

La decisió, si no hi ha cap contratemps, s’hauria de saber a principis de la setmana que ve, tot i que avui era el dia en el que els canditats havien de presentar les seves diferents propostes a Bruno Batlle, director general del Centre d’Esports. En aquest sentit, Jaume Milà ja tindria l’entrenador decidit en el cas de ser l’escollit. A més, el projecte esportiu seria ambiciós i jove, i l’actual director esportiu del futbol base arlequinat ja hauria iniciat converses amb diferents jugadors. S’espera un cap de setmana molt mogut a les oficines de l’estadi, i com diem, la decisió s’anunciaria a prinicpis de la pròxima setmana. Finalment, un cop s’hagi decidit el director esportiu, arribarà l’entrenador. Tot això a poc més de dues setmanes de l’inici de la pretemporada.