Miguel de Hita no continuarà al Centre d’Esports

El fins ara secretari tècnic, Miguel de Hita, no continuarà al Centre d’Esports la pròxima temporada. Així ho ha comunicat el club fa uns minuts de forma oficial, tot i que ahir Esteve Calzada ho va deixar entreveure en la roda de premsa extraordinària que va oferir. A propòsit d’això, cal recordar, que, el contracte que unia De Hita al Sabadell finalitza aquest dijous -30 de juny-. Així doncs, el pamplonès tanca la seva etapa a la Nova Creu Alta després d’un any formant part de la direcció esportiva de l’entitat arlequinada. De Hita va arribar al Sabadell el passat estiu amb l’objectiu de treballar paral·lelament amb José Manzanera, però des de la destitució del director esportiu valencià, ara a la Cultural Leonesa, de Hita i Bruno Batlle han estat els encarregats de dirigir la nau esportiva. Ara, segons informa el Diari de Sabadell, el seu futur podria estar a Linares. 

El club també ha comunicat que en els pròxims dies es coneixerà el que serà el nou director esportiu del Sabadell, ja que ara com ara, el Centre d’Esports no té cap responsable en aquesta àrea. Elvis Coca, que va sonar amb força, finalment no s’unirà al FC Barcelona, però la seva arribada al Sabadell després de conèixer el baix pressupost que tindrà el club arlequinat seria complicada. Ara bé, lligar un director esportiu és primordial per a començar a preparar el projecte esportiu de la temporada que ve, ja que a 28 de juny el Sabadell continua sense entrenador i amb un gran problema d’alliberament de salaris, ja que moltes fitxes dels jugadors que tenen contracte en vigor no estan a l’abast del possible pressupost. Sens dubte, s’esperen dies moguts a les oficines de la Nova Creu Alta.