El Sabadell ‘B’ continua acumulant èxits en un any inoblidable

Quan tothom comença a mirar cap a la nova temporada del Sabadell després de la presentació de la campanya de socis, encara cal recordar que un equip del club arlequinat continua sense cloure la temporada. I és que el Sabadell ‘B’, equip de Primera Catalana i campió de lliga des de fa setmanes o mesos, ha arribat als quarts de final de la Copa Catalunya Amateur. Els homes de Jordi López continuen amb una temporada impecable i que encara no ha finalitzat. Més enllà d’una gran victòria davant la selecció del Perú fa algunes setmanes, el fet d’aconseguir aquest títol és una motivació més. Aquest cap de setmana, el filial del Centre d’Esports es desplaçarà fins al camp del Coll del Nargó, equip de Quarta Catalana i rival dels arlequinats.

I, com tot el que envolta al filial són grans notícies, ahir es va conèixer una nova fita que ha signat aquest equip. Segons informava en Jordi Romagosa (@JordiRomagosa) a Twitter, el Sabadell ‘B’ ha estat l’equip que menys amonestacions ha rebut a la seva lliga. Aquesta situació ha derivat en una recompensa econòmica de 800 euros. Per tant, un equip que encara pot donar més alegries aquest any continua lluint el nom del Centre d’Esports Sabadell per Catalunya. L’any vinent -o d’aquí a unes setmanes si arriben a la final de la Copa Catalunya Amateur-, a més, competiran a Primera Catalana. Serà una lliga exigent, però la bona feina feta a la base arlequinada dona cada dia més fruits.

Tot arriba, a més, amb futbolistes de la casa i que fa poc temps estaven al futbol base arlequinat. Amb un Juvenil A que no para de fer història i un futbol base cada cop més situat a l’elit, el creixement del primer equip i del filial pel que fa a jugadors de l’obrador arlequinat és cada cop més gran. Cal recordar, de fet, que aquest any han estat tres els futbolistes amb passat a les categories inferiors que han estat en dinàmica del primer equip: Froi Leal, Sergi Altimira i David Astals. Ara per ara, només Altimira té contracte. Però tots tres són el gran exemple que s’està mirant cap a la base amb molta atenció.