El Sabadell ja coneix els rivals que tindrà al Grup 2 la pròxima temporada

Ja és oficial. Després de moltes alternatives i suposicons, el Centre d’Esports ja coneix quins seran els 19 rivals que l’acompanyaran la pròxima temporada en el Grup 2 de Primera RFEF. En aquest sentit, la RFEF ha anunciat que l’opció guanyadora ha estat la segona de les dues que els clubs han pogut votar, per la qual cosa el Sabadell evitarà tornar a Andalusia. A més, també cal destacar, que, el conjunt arlequinat s’estalviarà recórrer més de 1.250 quilòmetres per anar a jugar a Ceuta, equip nouvingut a la Primera RFEF.

Així doncs, el que era el desig de molts arlequinats ara ja és una realitat, ja que el Sabadell quedarà emparellat amb els equips del País Basc (Blbao Athletic, Real Sociedad ‘B’, Amorebieta i Real Unión de Irún) i els de La Rioja (UD Logroñés, SD Logroñés i CD Calahorra). A més, l‘Osasuna Promesas i el Numancia són les dues altres grans novetats del grup. D’altra banda, el Centre d’Esports també queda emparellat amb l’Atlètic Balears, els equips valencians (Castellón, Eldense, Intercity i La Nucía) i amb el Real Múrcia. De fet, aquest serà un dels desplaçaments més llargs que haurà de fer un Sabadell que, ni de bon tros, sumarà més de 700 quilòmetres a l’hora de viatjar. Finalment, el Nàstic de Tarragona, el Cornellà i el Barça ‘B’ són els altres equips catalans que competiran al Grup 2 de Primera RFEF la pròxima campanya.

Pròxims rivals del Centre d’Esports Sabadell

Catalunya: FC Barcelona ‘B’, UE Cornellà i Nàstic de Tarragona.

Comunitat Valenciana: CD Castellón, CF La Nucía, CF Intercity, CD Alcoyano i CD Eldense.

País Basc: SD Amorebieta, Bilbao Athletic, Real Sociedad ‘B’ i Real Unión de Irún.

La Rioja: UD Logroñés, SD Logroñés i CD Calahorra

Navarra: Osasuna Promesas

Regió de Múrcia: Real Múrcia

Illes Balears: CD Atlètic Balears

Castella i Lleó: CD Numancia