La bogeria arlequinada de l’afició, protagonista de la campanya de socis

Després d’algunes setmanes sense grans novetats, el Centre d’Esports Sabadell ha donat avui les primeres passes pel projecte de la pròxima temporada davant més d’un centenar d’aficionats. La campanya de socis presentada aquesta tarda a la Nova Creu Alta ha congregat els arlequinats al temple en una tarda plena de sorpreses. A més, el grup sabadellenc 31 FAM ha format part de l’acte en com a reclam pel jovent sabadellenc. Respecte a la campanya, una de les grans notícies és que es mantenen els preus i una persona major de 25 anys podrà veure 19 partits de Primera RFEF per una xifra de cinc euros el partit. Aquesta, a més, serà més petita pels socis joves, infantils o pensionistes. L’objectiu, en paraules del president Esteve Calzada, és “superar les xifres de la temporada passada”.

Després del recompte final, la vicepresidenta Ana Naves ha explicat que l’any passat el Sabadell va tenir 5.413 socis. A més, gairebé 2.000 d’aquests socis eren menors de 25 anys. Fent un èmfasi especial en tots els arlequinats que han animat l’equip durant la temporada, la directiva ha volgut continuar cuidant l’aficionat mantenint els preus del carnet. També hi haurà un reconeixement especial pels socis que porten 50 anys o més al costat del club i per les llegendes arlequinades que se celebrarà durant l’any.

“No ens volem posar xifres, però mentre més socis siguem, més reforçada estarà la plantilla i això és molt important. Hem volgut posar el soci al centre del club”, ha detallat Calzada. El president també ha volgut agrair el suport de tota l’afició a casa i també lluny de la Nova Creu Alta, on sempre hi ha seguidors. Per tant, el bon tracte cap al soci i alguns actes preparats pels 120 anys del Sabadell concentren les principals novetats d’aquesta campanya de socis que buscarà tornar a batre rècords de xifres.

Preus gairebé idèntics a la temporada passada

Si el preu del carnet acostuma a ser un dels grans temes de cada campanya, els d’aquesta són molt similars als del curs passat. La Grada Lino -la zona on s’ha vist més canalla en els darrers mesos- manté els preus, mentre que a Gol Nord hi ha una petita rebaixa per la gent de categoria sènior. Al lateral i la tribuna, els preus han patit un increment mínim i que oscil·la entre els 10 i els 35 euros en funció de la categoria. Més enllà d’això, els preus són bastant assequibles per gaudir d’una categoria que, un any més, tindrà equips de grandíssim nivell -entre els quals estarà el Sabadell- competint.

A part d’aquestes opcions individuals, el club també ofereix una quota familiar. I, com a novetat, els veterans del Centre d’Esports també tindran un preu diferent i que serà una mica inferior al dels socis sènior. Dins dels avantatges per ser soci, el club donarà un 10% de descompte en marxandatge, 10 euros de descompte en l’equipació oficial i un seguit d’avantatges només disponibles pels socis. A més el pagament fraccionat tindrà noves opcions, una situació que anima encara més que hi hagi el màxim nombre possible de socis. Els acords que té el Sabadell amb altres clubs i entitats de la ciutat també es tradueix en avantatges pels socis i membres d’aquestes entitats.

Finalment, els jugadors del futbol base arlequinat tindran un carnet disponible per 20 euros a la Grada Lino -els familiars de primer grau el tindran disponible per 80- i també optaran a un descompte si el seu carnet fos d’una altra zona. Pel que fa als jugadors federats del Vallès, tots els que siguin infantils o d’una categoria inferior tindran disponible un preu de 30 euros. A partir de cadet, aquest serà de 60 euros. En definitiva, el Sabadell torna a apostar un any més per intentar arribar al màxim nombre possible de socis per afrontar una temporada que serà molt exigent.