Aleix Coch, guanyador del 2022 CES Player of the Season: “Miguel de Hita m’ha transmès que compta amb mi”

Al voltant del Centre d’Esports es respira calma i tranquil·litat, però de portes endins la direcció esportiva continua treballant de valent per confeccionar un bon projecte de cara a la pròxima temporada. En plena recerca d’un director esportiu, és Miguel de Hita l’encarregat de liderar la parcel·la esportiva arlequinada, i el madrileny ja s’està movent amb l’objectiu de deixar tancada, com més aviat millor, la columna vertebral de l’equip.

Són molts els jugadors que acaben contracte el pròxim 30 de juny, entre ells els cinc de la vella guàrdia, com ara Aleix Coch, Néstor Querol, Xavi Boniquet, Aarón Rey i Óscar Rubio. En aquest sentit, però, el capità del Centre d’Esports va confessar a L’Hora Arlequinada -que va entregar-li el premi al 2022 CES Player of the Season com a millor jugador de la temporada- que Miguel de Hita, secretari tècnic del Sabadell, s’ha posat en contacte amb ell oferint-li la renovació: “Jo ara mateix estic de vacances, però ahir -dijous- em va trucar Miguel per transmetre’m que compta amb mi per l’any que ve”.

A l’espera d’una proposta ferma

Ara bé, el Sabadell ha de definir en els pròxims dies el pressupost amb el qual comptarà el curs vinent, per la qual cosa de Hita no va poder parlar de propostes concretes amb el defensa arlequinat. “Em va comentar que ell encara no té un pressupost tancat per parlar de números, però un cop tingui la proposta s’haurà d’estudiar. Miraré la balança per saber què és el millor per a mi i per a la meva família”, va afegir Aleix Coch.

És una realitat que Aleix Coch és un dels millors centrals de la categoria i que ofertes, ben segur, no li falten, però, tot i això, el tarragoní esperarà la proposta del Centre d’Esports, que ara per ara, és una de les seves prioritats. “Està clar que podria ser una de les prioritats, ja que fa cinc anys que soc al club i em sento com a casa”, va concloure el capità del Sabadell.