La temporada de Jacobo González, canditat al CES PLAYER OF THE SEASON

Jacobo González va aterrar a la Nova Creu Alta procedent del CD Tenerife cridat a ser un dels homes encarregats de liderar el vaixell del Centre d’Esports 2021/2022, i així ha estat. L’extrem madrileny, que va ser una de les grans apostes de José Manzanera del passat mercat d’estiu, ha demostrat que no és necessari lluir un braçalet a la màniga per esdevenir de líder dins d’un vestidor. Però no només això, ja que Jacobo, amb l’arlequinada, s’ha mostrat ambiciós en l’àmbit personal i grupal, amb les idees molt clares i sent autocrític quan més falta feia. Tot això, recordem, amb només 25 anys i en la seva primera etapa al Centre d’Esports.

Pel que fa als seus registres, l’ex del Celta, amb qui va debutar a Primera Divisió, ha estat el màxim golejador de l’equip amb 13 dianes. A més, ha repartit tres assistències en els 36 partits que ha disputat durant tota la temporada entre la lliga i la Copa del Rei. Amb un total de 2.709 minuts, el madrileny ha estat dels jugadors que més minuts ha estat sobre la gespa. Cal destacar també, que, més enllà del capítol golejador, on Jacobo ha deixat grans actuacions, González ha estat capaç de liderar l’equip en els moments que més ho ha necessitat.

Tot i que va començar la temporada amb dubtes, ja que ell mateix va reconèixer que podia donar molt més, tant Antonio Hidalgo com Pedro Munitis han dipositat tota la confiança en ell, i el ‘7’ del Sabadell ha respost a les mil marevelles. Jacobo va signar fins al 2023, per la qual cosa té un any més de contracte. Ara bé, el seu bon rendiment i les seves 13 dianes fan pensar que el seu futur, ara com ara, és ben incert. 

Tot plegat fa que Jacobo González sigui un dels candidats al CES PLAYER OF THE SEASON que entrega L’Hora Arlequinada aquesta temporada. Recorda que encara ets a temps fins divendres al migdia per votar el guanyador del CES PLAYER OF THE SEASON.