La temporada de Guillem Molina, candidat al CES PLAYER OF THE SEASON

A Guillem Molina se’l va presentar com un futbolista jove, amb experiència en un equip de molt nivell, un bon tracte de la pilota i un futur brillant. Va aterrar a Sabadell procedent del Valencia Mestalla, aconseguint ser convocat a l’eliminatòria de Champions contra l’Atalanta amb el primer equip valencianista i disputant cinc partits oficials -tres de Copa i dos de lliga- sota les ordres de Javi Gracia. En la pretemporada, tot i haver arrencat amb el primer equip, no va trobar lloc i va acabar sortint set temporades més tard. Tot i els dubtes en certs moments de la campanya, l’encert de la seva incorporació és indiscutible.

La presència de César Morgado no feia fàcil la seva titularitat al costat de l’inamovible Aleix Coch. De fet, Guillem va jugar en l’estrena a Sevilla i va tornar a fer-ho a Alcoi abans d’encadenar cinc aparicions consecutives a partir de la sisena jornada de lliga a la Nova Creu Alta, davant el Villarreal B. A partir de llavors, i sobretot de la lesió de Morgado poc després de l’arribada de Munitis, el central tarragoní va jugar amb certa regularitat i amb actuacions solvents. En total, Molina ha disputat 26 partits -24 com a titular- i fins i tot signant la diana del triomf del Sabadell davant el Sevilla Atlético a la Nova Creu Alta.

Els grans moments de Guillem Molina

Sempre és difícil destacar els millors partits dels defenses i sobretot dels centrals, però si fem un cop d’ull a les puntuacions setmanals de L’Hora Arlequinada, podem veure com Guillem Molina va aconseguir un 8,5 coincidint amb la primera victòria de l’equip. Va ser a la Nova Creu Alta en la visita de l’Atlético Sanluqueño en la vuitena jornada de lliga. Va fregar aquesta puntuació -amb un 8,3- en la victòria arlequinada contra el Sevilla Atlético, en la qual va ser el protagonista com a golejador, i en el triomf al Johan Cruyff davant el Barça B.

Molina ha voltat el notable de forma regular durant tota la temporada, sense haver baixat mai del 6,5 -el punt de partida de tots els jugadors- i sumant una mitjana de 7,11 punts. Amb l’opinió dels membres de L’Hora Arlequinada, el central ha acabat com el cinquè millor jugador de la temporada amb 7,31 punts. Tot plegat fa que Guillem Molina sigui un dels candidats al CES PLAYER OF THE SEASON que entrega L’Hora Arlequinada aquesta temporada. Recorda que encara ets a temps fins divendres al migdia per votar el guanyador del CES PLAYER OF THE SEASON.