La temporada de Sergio Aguza, candidat al CES PLAYER OF THE SEASON

Va ser el 21 de setembre del 2021 i amb el mercat de fitxatges tancat quan Sergio Aguza va aterrar a la Nova Creu Alta per signar pel Centre d’Esports. Cal destacar, però, que, tot i que la finestra d’arribades ja estava tancada, el club va poder tancar la incorporació del migcentre català, ja que Aguza estava sense equip després de rescindir amb l’Almería al tram final del mercat d’estiu. El Sabadell no fitxava a un futbolista qualsevol, ja que Sergio Aguza venia de jugar les últimes sis temporades a la Liga Smartbank defensant els colors de l’Alcorcón, la Ponferradina, el Cartagena, l’Almería o el Córdoba.

Sent un jugador experimentat i contrastat a la categoria de plata del futbol espanyol, el de Sant Boi de Llobregat es va adaptar a la perfecció a la Primera RFEF i a l’equip. A més, Antonio Hidalgo va depositar la màxima confiança en ell i el va fer debutar, de titular, al Nuevo Mirador d’Algeciras amb només tres entrenaments amb el grup. Arran d’aquí, Sergio Aguza ho ha jugat pràcticament tot amb l’elàstica del Sabadell i, de fet, només s’ha perdut quatre partits durant tota la temporada. Després de la destitució d’Hidalgo, la pel·lícula no va canviar en absolut, ja que amb Pedro Munitis al capdavant de l’equip l’ex de l’Almería també ha estat indiscutible. Aguza ha tancat la temporada d’arlequinat havent disputat 31 partits entre lliga i Copa del Rei, en els quals ha vist porteria en dues ocasions i ha repartit una assistència. 

Tot això fa que Sergio Aguza sigui un dels candidats al CES PLAYER OF THE SEASON que entrega L’Hora Arlequinada aquesta temporada. Recorda que encara ets a temps per votar el guanyador del CES PLAYER OF THE SEASON.