La temporada d’Aleix Coch, candidat al CES PLAYER OF THE SEASON

Tenia una missió molt complicada aquesta temporada. Després de la retirada d’Ángel Martínez i la marxa de figures molt importants, Aleix Coch va esdevenir el capità del Centre d’Esports Sabadell en una temporada que ha tingut de tot. Però el central tarragoní s’ha mantingut com un dels grans noms de l’equip i ha mostrat un rendiment perquè el seu nom sigui considerat entre el dels millors centrals de tota la Primera RFEF. Primer en una línia de tres centrals i posteriorment amb un acompanyant, Coch ha fet millor a cada company i ha demostrat que té fusta de capità.

No s’ha perdut gairebé partits. De fet, únicament s’ha quedat sense jugar contra el Real Madrid Castilla i l’Andorra a la primera volta i davant l‘UCAM i el San Fernando en el segon tram de temporada. En aquests quatre enfrontaments, els arlequinats han sumat 4 punts de 12 possibles sense el capità. A més, Aleix Coch ha marcat un gol i ja acumula cinc temporades marcant un gol amb l’arlequinada. Amb ell sobre la gespa, l’equip ha encaixat 25 gols en 34 partits -cal comptar, però, que als partits als camps d’Atlético Baleares i Albacete no va completar tot el partit i aquests gols també queden descomptats. De fet, Coch ha completat els 90 minuts en tots els partits excepte aquests dos últims. Un d’ells per problemes físics i l’altre per una vermella molt rigorosa.

Els grans moments d’Aleix Coch

És cert que no ha estat la temporada més golejadora del central amb el Sabadell, però també cal tenir en compte que ha crescut en moltes altres facetes durant aquests anys. El seu lideratge, la bona lectura del joc i la capacitat per guanyar duels porten Aleix Coch a haver protagonitzat una gran temporada. Si ens fixem en les puntuacions de L’Hora Arlequinada, els millors partits del tarragoní han estat les victòries a casa davant l’Albacete, el Cornellà i l’Atlético Baleares. En aquests partits, el capità va oscil·lar la seva nota entre el 8,3 i el 8,7. Ara bé, el central ha superat el 8 en vuit ocasions durant el curs i només en quatre partits ha tingut una nota inferior al 6,5.

En línies generals, la temporada d’Aleix Coch ha tornat a demostrar el nivell d’un futbolista que encara té molt futbol a les seves cames. Aquest curs ha tingut una nota mitjana de 7,16 i s’ha convertit en el segon jugador de la plantilla amb millor puntuació. És el futbolista que més minuts ha disputat durant l’any amb 2.939 -curiosament, la seva temporada vestint la samarreta arlequinada durant més minuts- i ha estat una peça fonamental pel Sabadell. Tot això fa que Aleix Coch sigui un dels candidats al CES PLAYER OF THE SEASON que entrega L’Hora Arlequinada aquesta temporada.

Recorda que encara ets a temps per votar el guanyador del CES PLAYER OF THE SEASON.