La temporada d’Emilio Bernad, candidat al CES PLAYER OF THE SEASON

Un dels grans descobriments de la temporada. Així es pot descriure la irrupció d’Emilio Bernad al Centre d’Esports Sabadell aquest curs. El porter de La Vall d’Uixó va arribar al club arlequinat després de molts anys al futbol formatiu del Valencia. Allà, tot i defensar la porteria del filial valencianista durant quatre temporades, no va poder arribar al primer equip. L’aposta pel Sabadell, a més, era arriscada, ja que al costat tindria a Kike Royo com a màxim competidor per la titularitat. Tot i això, el valencià li ha guanyat la partida al de Logroño i ha acabat sent el porter titular tant per Antonio Hidalgo com per Pedro Munitis.

Amb només 22 anys, Bernad s’arriscava a no trobar lloc. Molts porters menors de 23 anys no acostumen a tenir protagonisme, però no ha estat el cas d’Emilio. Després de deixar bones sensacions a pretemporada, va començar el curs com a suplent. Ara bé, a la jornada 10, contra l’UCAM, va ser titular per primer cop a la lliga. Va encadenar quatre titularitats i va tornar a la banqueta contra l’Andorra, en el que va ser el debut de Pedro Munitis. A partir d’aquell dia, però, Bernad es va fer un lloc a l’onze inicial del Sabadell i no ha deixat de defensar la porteria arlequinada fins al final de la lliga. En total, 28 partits jugats, 23 gols encaixats i 14 porteries a zero per un jugador que ha vist com l’afició ha corejat el seu nom en diverses ocasions.

Els grans moments d’Emilio Bernad

És complicat quedar-se amb una única actuació del porter arlequinat durant la temporada. Emilio Bernad ha aturat penals, ha evitat gols amb accions espectaculars i ha acabat el curs deixant la sensació que és un jugador amb un futur brillant i que, com ja han expressat els aficionats, més d’un voldria tornar a veure amb la samarreta del Centre d’Esports.  Si ens fixem en les puntuacions de L’Hora Arlequinada, els millors partits del valencià han estat davant el Sevilla Atlético a la jornada 32 -amb un 8,7– i en la victòria al camp del Villarreal ‘B’ -on va anotar una mitjana de 8,3 punts.

També s’ha enlairat fins al 8 en diverses ocasions, però la seva constància i personalitat per acabar sent titular i a un nivell tan alt és el que l’ha portat a tenir la puntuació mitjana més alta de tota la plantilla. En total, totes les actuacions d’Emilio Bernad l’han deixat amb una puntuació de 7,36. De fet, només ha baixat del 7 en cinc dels 28 partits que ha disputat. Per tant, aquestes xifres fan que Emilio Bernad sigui un dels candidats al CES PLAYER OF THE SEASON que entrega L’Hora Arlequinada aquesta temporada.

Recorda que encara ets a temps per votar el guanyador del CES PLAYER OF THE SEASON.