Pedro Munitis: “Hem jugat partits molt importants des de la nostra arribada”

No es juga cada dia una última jornada en la qual el Centre d’Esports Sabadell pot aconseguir el bitllet per disputar el playoff d’ascens. Però encara és més infreqüent fer-ho després d’una temporada absolutament increïble. Quan tot semblava perdut al novembre, va aparèixer Pedro Munitis i, aferrat al “partit a partit”, ha portat l’equip fins a un punt inimaginable. I tot, a més, per un enfrontament que pot presentar una de les millors entrades de la Nova Creu Alta en anys. “Hem estat penúltims i a cinc punts de sortir del descens, així que tenir un partit així és per gaudir-ho“, ha apuntat el tècnic del Centre d’Esports Sabadell a la roda de premsa prèvia al partit contra l’Algeciras.

Un duel, segons ha afirmat, pel qual l’equip “està preparat” i que considera un “privilegi“. El càntabre, fidel al seu discurs, ha tornat a explicar que pensa a curt termini: “Hem jugat partits molt importants des de la nostra arribada i la vida ens ha donat una oportunitat de lluitar per una cosa molt bonica“. En cas de victòria, el Sabadell serà equip de playoff i Munitis ja ha advertit que espera un duel “suercomplicat“, davant un “equip intens” i que els seus jugadors sortiran “amb la intenció de guanyar el partit i sense especular“.

I ara, davant un dels partits més importants dels últims anys a la Nova Creu Alta, des de la banqueta s’ha apuntat a “donar-li normalitat” al partit. “No podem sortir a jugar pensant en les conseqüències de guanyar empatar o perdre perquè això ens perjudicarà“, ha indicat el tècnic arlequinat. A més, i davant l’expectativa de veure l’estadi ple, l’entrenador del Sabadell ha estat molt clar amb el motiu que portarà tants espectadors a les graderies: “Hem guanyat partits, però la gent vindrà per la forma en la qual s’ha entregat l’equip. No ens hem d’allunyar del que som perquè la gent vol identificar el Sabadell d’aquesta temporada“.