Una expulsió molt rigorosa condemna el Sabadell a la derrota

Amb més de 100 herois arlequinats a les grades de Linarejos, el Centre d’Esports visitava un dels estadis més complicats de la categoria i a un dels equips més en forma del moment, el Linares Deportivo. Ambdós equips lluiten pel mateix objectiu, ser a Galícia, i el partit així ho ha reflectit. Pel que fa al matx, el Linares només ha necessitat dos minuts per incomodar la porteria defensada per Emilio Bernad mitjançant un xut llunyà de Fran Carnicer que ha aturat el de la Vall d’Uixó. La rèplica del Sabadell ha arribat set minuts més tard a peus d’Aarón Rey, però el xut del jugador de Ferrol ha sortit llepant el pal. I dos minuts més tard, Nèstor ha obligat Razak a intervenir per tal d’evitar el primer gol de la tarda. Sens dubte, un inici de partit frenètic.

Superat el quart d’hora de partit de nou Nèstor Querol ha provat sort pel Sabadell després de trobar-se una pilota morta dins de l’àrea, però el castellonenc ha definit massa alt. L’anada i tornada encara no havia acabat, ja que al 19′, Kako Sanz, tot sol dins de l’àrea, ha rematat fora per mil·límetres una bona centrada de Fran Carnicer. Aquesta ha estat l‘ocasió més clara de la primera meitat d’un Linares que ha anat de més a menys. Tot i això, al 24′, Christian Carracedo també ha pogut obrir la llauna, però Diego Caballo ha pogut frenar el xut del futbolista de l’Hospitalet. Arran d’aquí, poc més a destacar d’un primer temps que ha arribat al descans, sorprenentment, amb empat a zero al marcador.

15 minuts negres amarguen el Sabadell

La sortida de vestidors ha estat tràgica pel Centre d’Esports. Quan només s’havien disputat vuit minuts de la segona part, Joseba Muguruza ha vist la targeta vermella després de cometre una falta molt rigorosa sobre Kako. I un minut més tard, ja amb 10 homes a sobre de la gespa, Emilio Bernad ha volat per evitar el gol de Josema. El mal tràngol encara no havia acabat pels homes de Pedro Munitis, ja que al 58′ Diego Caballo s’ha trencat i ha hagut de retirar-se lesionat. Tot estava sortint malament, i cinc minuts més tard, Christian Carracedo ha aprofitat una bona centrada de Fran Carnicer per superar Emilio Bernad pel pal curt. Sens dubte, 15 minuts per oblidar per a un Sabadell que ha hagut de remar a contracorrent durant tot el segon temps.

Al 72′ Jacobo ho ha provat des de la distància mitjançant un xut molt llunyà que ha marxat alt, però quan faltaven deu minuts pel final, Aleix Coch ha comès un clar penal que Hugo Díaz, de panenka’, ha transformat en gol. Derrota dura d’un Sabadell que, tot i això, seguirà depenent d’ell mateix per ser al playoff de Galícia. Ara, una setmana per preparar la finalíssima contra l’Algeciras a la Nova Creu Alta en un duel on només valdrà guanyar.

FITXA TÈCNICA

Linares Deportivo: Razak; Dani Perejón (Sandrichán, 66′), Fran Lara, Josema (Lolo Guerrero, 85′), Barbosa; Rodri, Kako (Adán, 66′), Meléndez; Carracedo, Etxaniz (Hugo Díaz, 75′) i Fran Carnicer (Migue Marín, 75′).

CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Guillem Molina, Diego Caballo (Dani Sánchez, 61′); Iago Índias (Alfred Planas, 75′), Sergi Altimira; Xavi Boniquet, Aarón Rey (Lamine Gassama, 61′), Jacobo González; Néstor Querol (Kaxe, 75′).

Gols: Christian Carracedo (1-0, 63′), Hugo Díaz (2-0, 80′)

Àrbitre: Manuel García Gómez (Col·legi Extremeny) ha amonestat Fran Lara, Josema i Fran Carnicer per part del Linares, i ha expulsat Joseba Muguruza per part del Sabadell.

Estadi: Municipal de Linarejos.