Diego Caballo: “Ens hem guanyat lluitar fins al final”

El final ja és gairebé aquí, però pels interessos del Centre d’Esports convé que s’allargui dues setmanes més. Amb 58 punts i quarts, els homes de Pedro Munitis arriben a les últimes dues jornades del campionat amb un matalàs de tres punts respecte del sisè classificat, que és l’Algeciras. Ara bé, al Sabadell li resten dos partits molt complicats, i el primer d’ells serà el dissabte (18:30h) a Linarejos davant el Linares Deportivo, equip que no perd al seu feu des del passat mes d’octubre. Però això no és tot, ja que el conjunt andalús ha sumat 33 dels últims 39 punts a casa. Una autèntica barbaritat. “El Linares és un equip molt fort a casa, però si ens mirem a nosaltres ens hem guanyat un respecte molt gran. Els números fora pràcticament són millors que a casa”, ha manifestat Diego Caballo aquest migdia en la prèvia del duel.

Al davant, com diem, hi serà el Linares, i les aspiracions de ser a Galícia pel conjunt d’Alberto González també impliquen deixar els tres punts a casa davant el Sabadell. Ara mateix els ‘azulillos’ sumen 54 punts, un per sota de l’Atlètic Balears -equip que tanca el playoff-, i en cas de punxar, podrien dir adeu a la promoció d’ascens. Ara bé, cal destacar, que, tant el Sabadell com el Linares fa uns mesos estaven a la part baixa de la classificació lluitant per no perdre la categoria. “Està clar que hem estat lluny de les posicions que ocupem ara mateix i així ho valorem molt més. Ens hem guanyat lluitar fins al final”, ha valorat el lateral de Salamanca del Centre d’Esports. “Estem molt orgullosos de la reacció i el camí que hem fet. Hem guanyat molts partits per escalar posicions i això ens ha unit més”, ha afegit Caballo.

En l’últim desplaçament de la lliga regular el Centre d’Esports tampoc hi estarà sol, ja que el club va informar ahir al vespre que ja s’han venut més de 100 entrades per a la zona visitant. A més, hi ha quasi una cinquantena d’aficionats que viatjaran a Linares amb el bus que ha organitzat l’entitat arlequinada, per la qual cosa Linarejos també tindrà representació sabadellenca. “L’afició ha estat amb nosaltres des del principi. Són el jugador número 12 i ara necessitem aquesta empenta”, ha conclòs Diego Caballo.