La visita del Cornellà, el punt de partida de l’esprint final

La jornada 36 ja va arrencar ahir, i ho va fer amb un resultat molt beneficiós pels interessos del Centre d’Esports, ja que el Linares Deportivo, el perseguidor més immediat dels arlequinats, va caure (5-2) a la Línea davant la Balona. Així doncs, en cas que el Sabadell sigui capaç de deixar els tres punts a la Nova Creu Alta, obriria una escletxa de quatre punts amb el Linares abans de visitar Linarejos el dissabte que ve. Guanyar aquesta tarda (19h) és vital, però el rival no és gens fàcil, ja que cal recordar, que, és una de les bèsties negres del Centre d’Esports: El Cornellà. Ara bé, els homes de Gonzalo Riutort també arriben al duel jugant-se moltíssim, ja que, ara com ara, estan a un punt del Sevilla Atlético, equip que marca la permanència. “Aquí no hi ha ni el més mínim indici de relaxació. No ha existit durant la setmana. Respectem al màxim al Cornellà i s’ha de sortir al 200%”, manifestava ahir Pedro Munitis. 

Segons va informar ahir al vespre el club, més de 1000 socis han retirat entrades pel duel d’aquest vespre, per la cual cosa s’espera un ambient de gala a la Nova Creu Alta. L’afició ha de ser el jugador número 12, i així ho van demostrar en un Johan Cruyff tenyit d’arlequinat. Així doncs, fent càlculs ràpids, la d’avui podria ser la millor entrada de la temporada, i Gonzalo Riutort, tècnic del Cornellà, ja ho sap: “Anem a un camp complicat i contra un rival que està en una molt bona dinàmica, que competeix molt bé, que encaixa molt poc i amb gent de molta qualitat. A més, en un escenari on preveiem que hi haurà un bon ambient”.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

La victòria al Johan Cruyff va deixar un únic aspecte negatiu: Jacobo González, màxim golejador de l’equip, va veure la desena groga de la temporada i avui no es podrà vestir de curt per sanció. Així doncs, Pedro Munitis perd al seu jugador referència, per la qual cosa haurà de reinventar-se a la zona de la mitjapunta per veure que futbolista substitueix el madrileny. “La de Jacobo és una baixa important. Ho acceptem i tractarem de buscar solucions perquè es noti el mínim possible”, deia el tècnic càntabre del Centre d’Esports en la prèvia del partit. Amb Alfred Planas ja recuperat, l’ex del Reus és una de les opcions més viables per ocupar l’extrem, mentre que Dani Sánchez també té moltes paperetes. Més enllà de la baixa de Jacobo, Munitis té tota la plantilla disponible exceptuant la figura de César Morgado.

Possible XI del CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Guillem Molina, Diego Caballo; Sergio Aguza, Iago Indias; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Alfred Planas; Kaxe.

On veure el CE Sabadell- UE Cornellà?

El partit, que xiularà José Alberto Pardeiro Puente (Col·legi Càntabre), es podrà veure per Footters, Fuchs Sports i Esport 3.