Un Johan Cruyff tenyit d’arlequinat espera un duel vital per a la lluita del playoff

El Barça ‘B’ – Sabadell s’ha convertit en un clàssic durant les últimes temporades. De la victòria al Mini Estadi amb un autèntic golàs de Juvenal, el triomf a la final de la Copa Catalunya o l’ascens a la Liga Smartbank a Marbella… al 5-1 amb un ‘hat-trick’ de Carles Pérez o a l’escena de Monchu celebrant el gol davant de l’afició arlequinada. Infinitat de records i anècdotes entre dos equips que avui (17h) es tornen a veure les cares en la lluita final pel playoff. “Volem guanyar aquest partit i els altres tres, la mentalitat no canvia”, deia Pedro Munitis en la prèvia del partit. Ara bé, el duel de demà tornarà a deixar unes imatges pel record, ja que s’esperen més de 1500 arlequinats tenyint les grades del Johan d’arlequinat. Cada cop que tenen l’oportunitat, es desplacen per donar-nos suport i hi anirà molta gent. Serà un plus més per fer més atractiu el partit, que ja de per si ho és força”, va afegir el tècnic càntabre del Centre d’Esports.

El Sabadell és quart, amb 52 punts, mentre que el Barça ‘B’ ocupa la cinquena posició amb un punt menys, 51. Així doncs, tots dos equips tenen l’obligació de guanyar si bé volen estar a Galicia d’aquí a un mes. A més, cal afegir, que, ahir l’Alcoyano -un dels perseguidors i rival directe del Centre d’Esports- va caure (3-2) en la seva visita al Betis Deportivo, pel que sumar una victòria avui al Johan significaria distanciar-se a quatre punts del conjunt alcoià. El rival no serà gens fàcil, ja que el Barça ‘B’ és un dels equips més en forma, però no només això, ja que el seu home gol, Ferran Jutglà, també és, ara com ara, el millor futbolista de tota la Primera RFEF. “Està fent una temporada espectacular. Per mi, és el jugador més diferencial de la categoria en aquests moments”, va destacar Jacobo González en roda de premsa el passat dimecres.

Novetats al Centre d’Esports

Tal com ja és habitual en les últimes jornades, Pedro Munitis té tota la plantilla a la seva disposició, en excepció d’un César Morgado que ja va començar a trepitjar el verd en les darreres setmanes. A més, el Centre d’Esports recupera Moha Ezzarfani, qui torna després de complir dos partits de sanció, i Facu García, absent en l’últim duel per malaltia.

Possible XI al CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Guillem Molina, Diego Caballo; Sergio Aguza, Iago Indias; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Jacobo González; Kaxe.

On es pot veure el FC Barcelona ‘B’ – CE Sabadell?

El partit, que xiularà Aimar Velasco Arbaiza (Col·legi Basc), es podrà veure per Esport 3, Footters i Fuchs Sports.