Jacobo González: “El meu objectiu és ficar-me en playoff i ascendir”

Pocs jugadors són tan directes i transmeten tant en una roda de premsa com Jacobo González. L’extrem madrileny és el pitxitxi arlequinat amb 12 gols i ha esdevingut una peça clau per Pedro Munitis. Però, més enllà d’això, és dels que no s’amaga de dir la paraula playoff. “Continuo amb el mateix discurs i crec que qui pensi el contrari és un hipòcrita. Estem on estem perquè ho mereixem i mirar cap al que no sigui voler ascendir és equivocar-se. El meu objectiu és ficar-me en playoff i ascendir“, explicava Jacobo a la roda de premsa prèvia al partit de dissabte a l’Estadi Johan Cruyff contra el Barcelona ‘B’.

En un duel que serà, segons deia el futbolista, “una final“, Jacobo González també apuntava cap a un partit “que s’assemblarà al de l’anada“. Ara bé, el Centre d’Esports Sabadell ho farà amb més d’un miler d’arlequinats. “Vaig venir a l’estadi i hi havia cues. Agraïm a l’afició que vinguin als partits. És moment de gaudir, d’aprofitar la situació en la qual estem i centrar-nos en aquest final de temporada“, apuntava l’autor d’un gol i una assistència en el darrer partit de lliga.

A més, l’equip ja està matemàticament salvat. Aquesta situació, com afirmava Jacobo, “ha tret un pes de sobre” a l’equip. Tot i això, l’objectiu pel pitxitxi és molt clar, tot i que amb un matís: “Hem de tenir els peus a terra. Aquest cap de setmana és una final i em fixo en nosaltres“. Finalment, l’extrem de 25 anys va confirmar que li queda un segon any de contracte i va tornar a deixar un missatge clar respecte a jugar el playoff: “Tinc contracte l’any que ve i l’única cosa que vull és ascendir i que el meu contracte sigui a Segona Divisió“, concloïa el madrileny.