El Sabadell es retroba amb la victòria i escala a la quarta posició

Ambient de gala a la Nova Creu Alta per acollir el que ha estat un partit d’alçada entre dos equips que lluiten pel mateix objectiu: Estar a Galícia la primera setmana de juny. Després de punxar a Andorra, el Sabadell estava obligat a deixar els tres punts a casa, però el primer a avisar ha estat el Nàstic de Tarragona mitjançant un xut llunyà de Dani Romera que s’ha estavellat contra el lateral de la xarxa. I set minuts més tard, nova arribada del conjunt grana, ara amb Trilles com a protagonista, però el cop de cap del defensa del Nàstic ha marxat als núvols.

Arran d’aquí el partit s’ha igualat, però superada la mitja hora de partit els homes de Raül Agné han gaudit d’una ocasió claríssima per avançar-se al marcador. Primer Dani Romera ha rematat de cap i ha enviat l’esfèric al travesser, i en el refús, Nil Jimémez ha obligat Emilio Bernad a lluir-se per tal d’evitar el gol del Nàstic. Però la bogeria no ha acabat aquí, ja que en la jugada següent el Centre d’Esports ha trenat una jugada de manual que Aarón Rey ha finalitzat al cos de Manu García. Aquesta, per cert, ha estat l’única arribada amb perill del Sabadell a la primera meitat. Més enllà d’això, molta possessió per a un conjunt arlequinat que no ha acabat d’estar del tot còmode sense pilota.

El Sabadell sentencia el duel en 10 minuts màgics

A la sortida de vestidors ha estat el Sabadell qui ha saltat a la gespa més endollat, i quan s’havien jugat quatre minuts, Jacobo no ha pogut rematar amb prou força una bona centrada lateral. Un minut més tard però, ara si, el madrileny ha obert la llauna a l’estadi després d’aprofitar una centrada mil·limètrica de Xavi Boniquet que el ‘7’ del Sabadell, de cap, s’ha encarregat d’enviar al fons de la xarxa. Vuit minuts més tard, la rèplica del Nàstic, però la rematada de Dani Romera ha marxat alta per ben poc. A partir d’aquí, el Nàstic ha fet un pas endavant i Raül Agné ha apostat per un plantejament més ofensiu per tal d’anar a per l’empat. El risc hi era, i quan millor estava el conjunt grana, el Centre d’Esports ha trenat un contraatac excel·lent que Aarón Rey, per fi, ha finalitzat en gol. El Nàstic, quan encara faltava mitja hora de partit, ja estava tocat i pràcticament enfonsat.

L’última mitja hora de partit ha estat un constant perill arlequinat, i de fet, els homes de Pedro Munitis han gaudit de nombroses ocasions per sentenciar el duel molt abans del xiulet final. La més clara l’ha tingut Sergi Aguza al temps addicional, però el migcampista ha definit fora per centímetres. Finalment, victòria vital d’un Sabadell que s’enlaira fins a la quarta posició i ja suma 52 punts. Tot això a una setmana vista de visitar el Johan Cruyff, on als arlequinats els hi espera una nova final.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Guillem Molina, Diego Caballo; Iago Índias (Ramón Folch, 88′), Sergio Aguza; Xavi Boniquet (Alfred Planas, 72′), Aarón Rey (Dani Sánchez, 83′), Jacobo González (Sergi Altimira, 83′); Kaxe (Nèstor Querol, 72′).

Nàstic de Tarragona: Manu García; Carlos Albarrán (Fran Carbia , 70′), Álex Quintanilla, Marc Trilles, Joan Oriol; Robert Simón, Javi Ribelles (Javi Bonilla, 64′), Pedro del Campo, Nil Jiménez (Jannick, 77′); Pablo Fernández (Édgar Hernández, 64′)i Dani Romera (Juan Camilo Becerra, 77′).

Gols: Jacobo González (1-0, 50′), Aarón Rey (2-0, 63′)

Àrbitre: Mateo Busquets Ferrer (Col·legi Balear) ha amonestat Aarón Rey per part del Sabadell, i Joan Oriol i Javi Ribelles per part del Nàstic de Tarragona.

Estadi: Nova Creu Alta (5.207 espectadors).