Alfred Planas: “Portava bastant temps limitat, no em permetia jugar ni mostrar el meu nivell”

Quan encara falten cinc jornades per acabar la lliga, Pedro Munitis ha recuperat un dels homes que semblava que s’acabaria perdent la temporada a conseqüència d’una pubàlgia: Alfred Planas. No obstant això, l’extrem de Canet només s’ha hagut d’absentar un mes i mig per recuperar-se d’unes molèsties que, tal com ell va reconèixer ahir, venia arrossegant des de feia temps: “Portava bastant temps limitat, no em permetia jugar ni mostrar el meu nivell”. Cal destacar, que, Alfred Planas sempre ha estat un dels homes de confiança de Munitis, i després de tenir alguns minuts contra el Betis Deportivo i el Sevilla Atlético, l’ex del Marbella va ser el primer canvi a Andorra. Estic sorprès de com he tornat després d’un mes i mig aturat. Soc com un nen petit amb una bici nova, no m’esperava estar tan bé”, va afegir el jugador del Centre d’Esports.

L’extrem del Sabadell també va fer especial menció a la derrota davant l’Andorra, però va manifestar que l’equip ja ha passat pàgina i només se centra a deixar els tres punts a la Nova Creu Alta aquest diumenge: “Ja hem netejat els caps d’Andorra i estem centrats en el Nàstic”. Sens dubte, el duel entre sabadellencs i tarragonins serà vital per a les aspiracions d’ambdós equips, ja que els arlequinats i els granes estan empatats a punts amb 49. Tot i això, el vestidor del Centre d’Esports segueix sense pensar en grans fites i se centra en el dia a dia, tal com va concloure Alferd Planas: “No fem càlculs, centrem les nostres forces en el partit de diumenge. Allà vam perdre a la primera volta i és una espina que tenim clavada”.