El Sabadell torna a visitar el líder acompanyat per més de 300 arlequinats

La polèmica dels audios filtrats de Gerard Piqué i Luis Rubiales, l’enrenou amb les entrades… però també un repte il·lusionant pel que fa a l’àmbit esportiu, que és el més important. El Centre d’Esports visita aquesta tarda (17h) el líder del Grup II de Primera RFEF, i arriba al duel en sisena posició després que ahir l’Alcoyano superés per 0-3 el Costa Brava. Ara bé, només un punt separa el Sabadell del playoff, i en cas de victòria, els arlequinats tornarien a la zona de privilegi. Tot i això, al vestidor del Sabadell se segueix respirant prudència i tranquil·litat, ja que les pressions afegides no beneficien, en absolut, els homes de Pedro Munitis. “És molt complicat blindar-nos de l’entorn, i al final és una realitat que estem cinquens, però mai s’ha parlat de ‘playoff’. Ja tenim prou amb enfocar-nos en el partit de l’Andorra”, deia el tècnic càntabre del Sabadell en la prèvia del partit.

L’escenari no serà el de les temporades anteriors, ja que l’Andorra s’ha mudat de la Prada de Moles a l’Estadi Nacional d’Andorra, i allà hi seran més de 300 arlequinats acompanyant l’equip. Ara bé, la gespa sí que serà la mateixa, ja que la del Nacional també és artificial. És per aquest motiu, doncs, que el Sabadell, durant la setmana, s’ha exercitat un parell de vegades a Olimpia amb l’objectiu d’adaptar-se a la superfície, però segons Munitis, no s’assembla massa a l’escenari que es trobaran aquesta tarda: “La gespa pot ser la principal preocupació perquè no estem habituats. No hem entrenat més dies a Olímpia perquè no crec que s’assembli del tot al que ens trobarem”. Cal recordar, que, serà la segona vegada que el Sabadell jugui aquesta temporada sobre gespa artificial, ja que la primera es va saldar amb victòria al Municipal de Cornellà.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Després de complir cicle d’amonestacions, Álex Aizpuru ‘Kaxe’ és la gran novetat de la convocatòria pel partit d’avui. Així doncs, el basc, si no hi ha cap contratemps, tornarà a l’onze titular després de perdre’s el darrer partit per sanció. La gran incògnita, ara com ara, és saber si Lamine Gassama estarà disponible després de la lesió que va patir fa unes setmanes. Per contra, el que segur que no serà de la partida és Moha Ezzarfani, ja que el marroquí va veure la vermella directa contra el Sevilla Atlético per celebrar el gol de Guillem Molina davant del quart àrbitre i el comitè l’ha castigat amb dos partits de sanció. Així doncs, tornarà a vestir-se de curt al Johan Cruyff davant el FC Barcelona ‘B’. Pel que fa a la resta de la plantilla, tots disponibles per a Pedro Munitis.

Possible XI del CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Diego Caballo; Sergio Aguza, Iago Indias; Joseba Muguruza, Aarón Rey, Jacobo González; Kaxe.

On veure el FC Andorra – CE Sabadell?

El partit, que xiularà Alexandre Alemán Pérez (Col·legi Canari), es podrà veure per Footters i per Fuchs Sports.