Aleix Coch: “Guanyar a Andorra seria un punt d’inflexió”

El tram final de lliga del Centre d’Esports arriba en una lluita en la qual tothom esperava veure els arlequinats. El Sabadell està en playoff i diumenge visita l’Andorra amb l’objectiu de mantenir-se. Però el camí, per qui no l’hagi viscut, ha tingut de tot. És per això que aquests sis partits, després d’estar en descens part del curs, es viuen d’una forma diferent. Aleix Coch, a la roda de premsa prèvia a la visita del Sabadell a Andorra, parlava sobre aquest estat de forma de l’equip: “Sabem que estem en bon moment i que el còmput de la segona volta és molt positiu. Queden sis partits molt importants i que decidiran on estarem al final de la lliga“.

Com a part d’aquest canvi radical de l’equip, hi ha factors que estan sent claus. “La confiança és el més important i som un equip al qual és molt difícil fer-li ocasions. Estem rendibilitzant els gols que fem”, apuntava Coch. A més, el capità arlequinat també especificava què els hi dona aquesta confiança: “Ho notem en qualsevol de nosaltres i estem millor a dins del camp. Això no ho teníem al principi de lliga”. Tot i això, encara queda molta lliga per davant. El central valorava que una victòria en un partit en el qual l’equip ha de ser “valent” seria “un punt d’inflexió“, mentre que no veuria malament un empat i una derrota perquè “l’equip segueix estant allà“.

Ara bé, d’on no es desvia del partit a partit que regna al vestidor: “El final de lliga serà molt emocionant perquè hi ha molts equips que opten a dues places. No ens ha sortit bé pensar més enllà del pròxim partit i ens equivocarem si ho fem“. Finalment, Aleix Coch va parlar molt positivament de com s’està movent l’afició per desplaçar-se fins a Andorra pel partit. “L’afició és molt important i els arlequinats estan responent. És un orgull veure’ls allà a on vagi“.