L’Andorra limita a 296 les entrades visitants

Després de quatre victòries seguides i enlairar-se fins al playoff, el Sabadell visitarà aquest diumenge a les 17h el FC Andorra, líder del grup. Ara bé, els homes de Pedro Munitis no estaran sols al Principat, ja que el club ha esgotat les 296 entrades que l’Andorra va cedir al Centre d’Esports. Cal destacar, que, les entrades no van arribar a durar ni un dia, ja que a primera hora de la tarda ja estaven esgotades i els socis arlequinats van haver-se d’apuntar a una llista d’espera. Tot i això, molts no podran presenciar el partit, ja que el club andorrà ha limitat el nombre d’entrades a aquesta xifra.

El CE Sabadell continuarà treballant per ampliar aquest límit, però tot i això, s’espera que aquest sigui el desplaçament més massiu de la temporada. Cal recordar que el partit es jugarà a l’Estadi Nacional d’Andorra, per la qual cosa, l’aforament és molt més gran que el de la Prada de Moles, escenari on va jugar el Sabadell la temporada de l’ascens. Així doncs, després de tenyir el Mini Estadi de Villarreal d’arlequinat, aquest diumenge serà el torn del feu del FC Andorra.