Un pas més en una processó cap a la paraula prohibida

El Centre d’Esports Sabadell té avui l’oportunitat de passar, com a mínim, unes hores en posicions de playoff, la paraula prohibida al vestidor i amb la qual és molt complicat no il·lusionar-se. El que semblava una utopia fa uns mesos s’està començant a materialitzar amb una segona volta espectacular. De fet, els homes de Pedro Munitis només han perdut dos partits en aquest 2022 -tots dos a la Nova Creu Alta, la gran assignatura pendent-. Per tant, el partit del Sabadell contra el Sevilla Atlético (21:00) és d’aquells importants. I és que els arlequinats són, ara mateix sisens, està a un punt del playoff i té un punt més que el grup de sis equips que, amb 45 punts, té el mateix objectiu que els arlequinats.

Així que una victòria significaria mantenir-se per sobre de tots aquests equips. A més, hi ha alguns duels directes que poden posar més distància amb alguns. I tot sense oblidar que l’equip es podria posar amb més de deu punts de marge sobre el descens. Perquè és pessimista parlar ara de la zona baixa, però el camí ha estat tan sofert que cal posar tot en valor. Tot, a més, sense fer el joc de paraules amb una resurrecció que, tot sigui dit, comença a ser una realitat. Encara que, com defensa Pedro Munitis, el partit a partit continuarà sent el camí a seguir.

Caldrà buscar un nou davanter

Després de la golejada al Betis Deportivo, l’única mala notícia va ser la cinquena groga de Kaxe, que es perdrà el compromís d’avui. A més, Teo Quintero, Joseba Muguruza i Jacobo González estan apercebuts i hauran de complir cicle si veuen la groga. Però la nota positiva és la tornada de Diego Caballo a la convocatòria. Després de patir un contratemps la setmana passada, el lateral de Salamanca podria tornar a l’onze titular. Les úniques baixes seran, per tant, les de Kaxe i Lamine Gassama, que encara s’està recuperant de la lesió al soli patida fa alguns dies.

Ara bé, el protagonisme ha de ser per Dopi o Néstor Querol. Pedro Munitis no es va mullar respecte a la referència ofensiva del Centre d’Esports a la roda de premsa prèvia al duel contra el Sevilla Atlético. Així que caldrà esperar unes hores per veure qui ha de suplir un inspirat Kaxe. També serà interessant veure el nivell del Sabadell a casa, on ha aconseguit menys punts que lluny de la ciutat. Per tant, aquest enfrontament contra el filial sevillista serà una nova prova de foc en el camí cap a un final de temporada que apunta a ser molt emocionant i que, tant de bo, tingui al Sabadell assaborint la paraula que, ara mateix, està prohibida.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Dani Sánchez; Iago Índias, Sergio Aguza; Xavi Boniquet, Aarón Rey, Jacobo González; Dopi.

On veure el CE Sabadell – Sevilla Atlético?

El partit, que xiularà David Recio Moreno (Col·legi Navarrès), es podrà veure per Footters i Fuchs Sports.