El Sabadell sap patir i suma tres punts d’or per tornar a dormir en playoff

Amb la principal incògnita de saber qui seria l’encarregat de substituir Kaxe a la punta d’atac, el Centre d’Esports rebia la visita del Sevilla Atlético amb el clar objectiu de deixar els tres punts a l’estadi i poder seguir somiant amb un playoff. Munitis ha apostat per Nèstor Querol com a ‘9’, mentre que Dani Sánchez ha tornat a repetir titularitat. Pel que fa al partit, els primers minuts han estat pel conjunt visitant, i al 8′ Iván Romero ha provat sort mitjançant un xut suau que ha aturat Emilio Bernad sense problemes. Més enllà d’aquesta arribada, cap mena de perill per part d’ambdós equips en uns primers 20 minuts que han estat marcats per l’actuació arbitral. De fet, al minut 30 Recio Moreno ha amonestat Pedro Munitis després que el tècnic del Sabadell protestés, eufòricament, una de les seves decisions.

En la jugada següent, però, el Centre d’Esports ha aprofitat el xut d’adrenalina i ha obert la llauna a l’estadi després que Guillem Molina rematés una bona centrada de cantonada de Sergio Aguza. Però en la celebració del gol, Recio Moreno ha expulsat Moha Ezzarfani, qui era suplent, ja que el jugador marroquí ha celebrat el gol davant del quart àrbitre. De pel·lícula. El gol ha afectat negativament un Sevilla Atlético que no ha sabut reaccionar a la diana dels arlequinats. I de fet, just abans de la mitja part, Nèstor Querol ha tingut el segon a les seves botes, però el castellonenc no ha pogut rematar una bona centrada d’Aarón Rey per ben poc.

El Sabadell aguanta i suma un triomf vital

A la sortida de vestidors el Sevilla Atlético ha fet un pas endavant, i quan només s’havien jugat deu minuts de la segona Lulo ha rematat massa desviat. I sis minuts més tard, nova ocasió pel conjunt andalús mitjançant un xut amb rosca d‘Antonio Zarzana que ha obligat Emilio Bernad a lluir-se. El Sevilla Atlético estava sent millor, i això ha provocat que Munitis mogués la banqueta, pel que el tècnic càntabre ha donat entrada Dopi. L’aire fresc li ha funcionat al Sabadell, i al 79′, Aleix Coch ha pogut fer el segon pel Sabadell, però Lulo, sota pals, ha evitat el gol del capità. La rèplica del filial sevillista, quatre minuts més tard a peus d’Isaac Romero, però el seu xut s’ha estavellat contra el lateral de la xarxa de la porteria defensada per Emilio. Aquesta, sens dubte, ha estat l’arribada amb més perill de tota la segona meitat.

Finalment, tot i uns últims minuts de patiment, el Centre d’Esports ha estat capaç de deixar la porteria a zero i de sumar un triomf importantíssim que, ara com ara, el situen en quarta posició amb 49 punts. Pròxima parada, Andorra.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Emilio Bernad, Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Dani Sánchez; Iago Índias (Alfred Planas, 90′), Sergio Aguza; Joseba Muguruza (Teo Quintero, 87′), Aarón Rey (Xavi Boniquet, 87′), Jacobo González (Facu García, 90′); Néstor Querol (Dopi, 71′).

Sevilla Atlético: Javi Díaz; José Ángel, Juanmi, Kike Salas, Juan María; Lulo (Peral, 75′), Capi (Isaac Romero, 45′); Juanlu Sánchez (Carlos Álvarez, 64′), Luismi Cruz, Antonio Zarzana (Nacho Quintana, 75′); Iván Romero.

Gols: Guillem Molina (1-0, 31′)

Àrbitre: David Recio Moreno (Col·legi Navarrès) ha amonestat Pedro Munitis i ha expulsat Moha Ezzarfani per part del Sabadell,. També ha vist la groga Luismi Cruz del Sevilla Atlético.

Estadi: Nova Creu Alta (2.893 espectadors)