Iago Indias: “El nostre objectiu és guanyar el partit de divendres”

Tot i la sisena posició i estar a només un punt del playoff, el que segons Pedro Munitis és una paraula prohibida, al vestidor del Centre d’Esports es respira prudència i serenitat. Ara bé, la realitat és la que és, i amb set partits encara per jugar-se, el conjunt arlequinat ja ha escalat fins als 46 punts i ara com ara depèn únicament d’ell mateix per jugar la promoció d’ascens a La Liga Smartbank. En aquest sentit, cal recordar que el cinquè és el Nàstic de Tarragona, equip que ha de visitar la Nova Creu Alta el pròxim 1 de maig. Però com diem, els homes de Munitis se centren, únicament, en sumar una nova victòria aquest divendres davant el Sevilla Atlético. “L’eufòria després de guanyar partits et fa veure el futur amb moltes ales, però el nostre objectiu és guanyar el partit de divendres. Estem centrats en això”, deia aquest migdia Iago Indias en la prèvia del duel.

“Ens queden set partits per veure on acabarem i quina és la nostra situació. L’equip té les coses clares i les indicacions del míster ens ajuden”, ha afegit el pivot del Centre d’Esports. El primer dels set, doncs, és el Sevilla Atlético, equip contra qui el Sabadell va inaugurar-se aquesta campanya a l’Estadi Jesús Navas, on per cert, no va passar del 0-0 contra els andalusos. A més, el filial del Sevilla arriba al duel després de vèncer contundentment (4-1) el San Fernando en l’últim compromís, i segons Iago Indias, el SAT no té res a veure amb el Betis Deportivo, darrer rival dels arlequinats: El Sevilla Atlético serà un rival diferent del Betis. Volem revertir els números a la Nova Creu Alta i ho farem amb la nostra gent”. En aquest sentit, el club s’ha mogut bé i ha preparat una promoció pels socis per tal que puguin obtenir entrades pels seus acompanyants a la meitat de preu. És a dir, 10 euros a la zona de Lateral i 5 euros als Gols.