La visita al Betis Deportivo, un partit per il·lusionar-se

Ara sí, les possibilitats de dormir en zona de playoff són reals, ja que ahir el Real Madrid Castilla no va ser capaç de puntuar en la seva visita a l’Andorra. Així doncs, el conjunt de Pedro Munitis visitarà aquesta tarda (17:00h) la Ciudad Deportiva Luis del Sol per veure’s les cares amb el Betis Deportivo, cuer del Grup II, amb l’objectiu de sumar un triomf i poder entrar, per primer cop aquesta temporada, en zona de promoció d’ascens. Ara bé, el Sabadell ha de ser molt prudent i no confiar-se, ja que a la primera volta, tot just fa dos mesos, el conjunt arlequinat no va poder passar de l’empat a la Nova Creu Alta davant el filial del Betis. “El Betis Deportivo serà un rival duríssim, és el filial d’un gran primer equip, amb una de les millors pedreres, i té grans individualitats i bons automatismes”, deia ahir Pedro Munitis en la prèvia del partit. El Betis, per cert, no podrà comptar ni amb Kwasi Sibo ni amb Moha Mizzian, ambdós sancionats. 

Al davant, com diem, hi serà el Betis Deportivo, últim classificat del grup amb 15 punts. A més, els homes que dirigeix Pablo del Pino només han pogut sumar quatre victòries durant tot el curs, i en cas de punxar avui, podrien baixar matemàticament a Segona RFEF. Però això no és tot, ja que els registres al seu feu del filial verd i blanc són molt pobres. Jugant de locals fa més de cinc mesos que no guanyen, i les últimes dues victòries que han sumat han arribat lluny de la Ciudad Deportiva Luis del Sol. Tot i això, Munitis no se’n refia: “Ells s’aferraran a qualsevol opció, tenen el caràcter andalús competitiu. A més, tractant-se d’un filial, els seus objectius van més enllà de l’àmbit col·lectiu, si no que cada jugador té les seves metes individuals per intentar pujar al primer equip”.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Pel que fa a la convocatòria, la gran novetat pel partit d’avui és Sergi Altimira, qui torna després de complir cicle de targetes. A més, Nèstor Querol també podria haver viatjat a Sevilla amb l’equip. Cal recordar, que, el Sabadell ja descansa a la ciutat andalusa des d’ahir al vespre. Per contra, Pedro Munitis perd Xavi Boniquet per sanció, així que l’egarenc se suma a les baixes, ja conegudes, de Lamine Gassama i César Morgado. El gran dubte, ara com ara, és saber qui ocuparà el carril esquerre, ja que Diego Caballo no se sap si podrà vestir-se de curt “per un petit problema”, segons va informar ahir Munitis en la prèvia del partit. Finalment, el que sí que s’ha desplaçat a Sevilla ha estat Alfred Planas, qui ja s’entrena amb normalitat.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Teo Quintero, Dani Sánchez; Iago Indias, Sergio Aguza; Joseba Muguruza, Aarón Rey, Jacobo González; Kaxe.

On veure el Betis Deportivo – CE Sabadell?

El partit, que xiularà Fernando Bueno Prieto (Col·legi Madrileny), es podrà veure per Footters i per Fuchs Sports.