Golejada a Sevilla per demanar permís per somiar

Victòria contundent del Centre d’Esports contra el Betis Deportivo en un partit dominat de principi a fi pels homes de Pedro Munitis. Amb un inici molt bo dels arlequinats, Joseba Muguruza i Jacobo González han aplanat el camí. El mateix Jacobo ha fet el tercer just abans del descans per deixar el partit sentenciat. Aleix Coch ha posat la cirereta a la sortida d’un servei de cantonada a la segona meitat. Sense necessitat d’apretar l’accelerador el Sabadell s’endú de Sevilla tres punts i demana permís per poder somiar d’aquí a final de temporada.

Els primers minuts, tot i un primer avís de Raúl, ja eren una mostra de la idea de domini del Sabadell i de la poca oposició del Betis Deportivo. Aarón Rey, amb una d’aquelles passades que només el gallec dibuixa, ha assistit Muguruza perquè el de Deva afusellés la porteria local per primer cop. Pocs minuts després, Jacobo s’ha afegit a la festa finalitzant a la perfecció un contraatac de manual. I el madrileny, que avui ha estat un dels més destacats, ha fet el tercer del partit -i segon del seu compte particular- abans del descans i deixant assegut el porter verd-i-blanc.

A la segona meitat, amb gairebé tot decidit, el Sabadell no ha volgut fer molta més sang d’un Betis Deportivo que cada cop s’apropa més al descens matemàtic. Jacobo, però, ha estat a punt de fer el seu tercer gol amb una rematada que el toc d’un defensor bètic ha impedit que acabés en gol. El que no ha pogut impedir la defensa dels sevillans ha estat la rematada d’Aleix Coch a la sortida d’un servei de cantonada -amb una bona pantalla de Guillem Molina– per fer el quart i definitiu gol de la tarda. Golejada per il·lusionar i el Sabadell, tot i que circumstancialment, que dorm en zona de playoff per unes hores. El que ja no és circumstancial és que aquest equip vol somiar i truca a la porta de la promoció d’ascens.


FITXA TÈCNICA

Betis Deportivo: Marc Vidal; Simón, Luis Martínez (Kike Hermoso, min. 82), Callejón, Álvaro Martínez; Bandaogo, Tavares (Marchena, min. 61); Fran Delgado (Cardoso, min. 46), Fekir (Cruz, min. 70), Moha (Baena, min. 46); Raúl García.

CE Sabadell: Emilio Bernad; Óscar Rubio, Aleix Coch, Guillem Molina, Dani Sánchez; Iago Indias (Facu García, min. 78), Aguza (Ramon Folch, min. 80); Muguruza (Alfred Planas, min. 69), Aarón Rey, Jacobo (Altimira, min. 78); Kaxe (Dopi, min. 80)

Gols: 0-1, min. 11, Joseba Muguruza. 0-2, min. 19, Jacobo González. 0-3, min. 42, Jacobo González. 0-4, min. 53, Aleix Coch.

Àrbitre: Fernando Bueno Prieto (Col•legi madrileny) ha amonestat Kaxe (min. 38).

Estadi: Ciudad Deportiva Luís del Sol.