Óscar Rubio: “No ens senta bé pensar més enllà del següent partit”

Com l’arribada de la primavera, la il·lusió ha tornat a colpejar fort la parròquia arlequinada. Les dues victòries consecutives contra San Fernando i Albacete tenen el Sabadell a només dos punts del playoff. Tot i això, només són desens i la igualtat per accedir a les cinc primeres places és altíssima quan encara queden vuit jornades de lliga. Óscar Rubio, que va tornar diumenge passat a disputar un partit després de la seva lesió ara fa gairebé dos mesos, ha comparegut avui a la roda de premsa prèvia al partit contra el Betis Deportivo. El lateral arlequinat ha explicat que la seva lesió ha estat complicada: “Els primers pronòstics eren d’unes 12 setmanes de baixa i hem pogut retallar terminis. Em vaig trobar bé a la tornada a la gespa“.

Afortunadament, la tornada del lleidatà als terrenys de joc ja s’ha produït i arriba al tram final de lliga. Ara bé, Rubio, com la resta de l’equip, no pensa més enllà de dissabte. “Hem après després de les dues derrotes a casa. No ens senta bé pensar més enllà del següent partit. No ens volem desviar del camí i estem amb la idea del míster”, ha apuntat Rubio. A més, el futbolista del Centre d’Esports ha destacat la “millora defensiva” de l’equip. Finalment, parlant sobre el partit de dissabte contra el Betis Deportivo, Óscar Rubio ha explicat que pot ser un “partit trampa” i que l’equip haurà de donar-ho tot. “Sabem què ens pot passar si no sortim com ho vam fer contra l’Albacete. La idea que tenim és anar sumant punts i ja veurem on estem quan acabi la temporada“, ha conclòs.