El Sabadell recupera Aleix Coch el dia en què el líder visita la Nova Creu Alta

Després d’un mes i mig, Centre d’Esports i Albacete Balompié es tornen a veure les cares aquesta tarda (17h) a la Nova Creu Alta. El conjunt manxec és el líder del Grup II de Primera RFEF amb 56 punts, un més que el Villarreal B’ i l’Andorra, qui ahir, per cert, tenia l’oportunitat d’assaltar el lideratge en cas d’haver guanyat el Costa Brava, però el conjunt del Principat no va poder passar de l’empat. Així doncs, serà el primer classificat el qui visiti el Temple en un duel transcendental pels homes de Pedro Munitis. Ara com ara, el Sabadell és 11è amb 40 punts, cinc per sobre del descens i cinc per sota del playoff. És una evidència, doncs, que el matx d’aquesta tarda decidirà a què vol aspirar el conjunt arlequinat. Serà un partit molt atractiu, és el primer classificat, i hi ha suficients al·licients perquè la cita sigui bonica”, deia el divendres el tècnic del Centre d’Esports, Pedro Munitis.

Al davant hi serà l’Albacete Balompié, qui va superar per 3-1 l’UCAM Murcia el passat cap de setmana. Les sensacions al Carlos Belmonte són molt bones, però els registres del conjunt dirigit per Rubén de la Barrera empitjoren quan són lluny del seu estadi. En aquest sentit, l’Albacete només ha pogut sumar 18 punts jugant de visitant, i ha encaixat més gols dels que ha anotat. A més, visiten Sabadell amb la principal absència de Dani González, qui estava sent el seu home gol en els darrers compromisos. El tècnic de l’Alba, però, parla d’il·lusió en la prèvia del partit: “Tenim un repte il·lusionant i ho afrontem amb personalitat i jerarquia. Haurem de pressionar, no deixar construir els seus atacs fàcilment, i volem dominar el partit”.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Si bé Aleix Coch va ser un dels protagonistes de l’empat (1-1) al Carlos Belmonte a causa de la matinera expulsió (i injusta) que va patir el central tarragoní del Sabadell, avui torna a ser-ho, però positivament parlant. En aquest sentit, Pedro Munitis recuperarà el capità per veure’s les cares amb el líder de la categoria, l’Albacete. El dubte, ara com ara, encara és Óscar Rubio, tot i que ja s’ha exercitat amb el grup durant la setmana. A més, també cal afegir la incògnita de Nèstor Querol, qui no va poder viatjar a San Fernando la setmana passada per un contratemps muscular d’última hora. Per contra, els que ben segur que avui no es vestiran de curt són Sergi Altimira, per sanció, i Lamine Gassama, per una lesió al soli de la seva cama dreta.

Finalment, el Sabadell també podrà tenir el seu entrenador, Pedro Munitis, a la banqueta després que el càntabre s’hagi hagut d’absentar durant les últimes dues jornades per sanció. “Tinc moltes ganes de tornar a la banqueta. Ha estat una penitència, el càstig segur que m’ha servit per recordar-ho, almenys, durant un temps”, va manifestar Munitis en la prèvia del partit.

Possible XI del CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Diego Caballo; Sergio Aguza, Iago Indias; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Jacobo González; Kaxe.

On veure el CE Sabadell – Albacete Balompié?

El partit, que el xiularà Miguel Ángel Pérez Hernández, es podrà veure per Esport3 i per Fuchs Sports.