Sergio Aguza: “A les últimes 3 o 4 jornades veurem a què podem aspirar”

Tot i la pujada d’adrenalina que ha suposat la victòria del Sabadell a San Fernando, la situació actual de l’equip és de mitja taula. Els arlequinats estan a cinc punts de tot. El marge amb el descens i la distància fins al playoff és exactament el mateix i, per tant, els pròxims partits poden ser, per bé i per malament, decisius. Rebre l’Albacete a casa serà complicat, ja que és l’equip que actualment lidera la classificació i està signant una gran temporada. Tot i això, Sergio Aguza, migcampista arlequinat que avui ha passat per roda de premsa, ha advertit que, ara per ara, no és moment de mirar la classificació: “Hem de tenir tranquil·litat, paciència i confiança en el dia a dia. Ens toca sumar punts a la motxilla que ens allunyin de la zona baixa. Ara mateix, no hem de veure una classificació que canvia molt d’una setmana per l’altra“.

De fet, i malgrat que la situació hauria canviat molt amb bons resultats contra Castellón i Castilla, Aguza considera que la calma és essencial. “Estem en una posició en la qual hem de tenir tranquil·litat i confiar en el treball. A les últimes 3 o 4 jornades veurem a què podem aspirar, però ens equivocarem si comencem a pensar en altres coses“, ha apuntat el migcampista arlequinat. Després d’arribar al setembre i amb el mercat tancat, Aguza ha explicat que està en un bon moment abans de rebre un Albacete al qual ha descrit com “un gran rival“.

A més, el de Viladecans ha estat molt clar respecte a com ha d’afrontar l’equip el partit: “És un gran rival i hem de sortir a guanyar i competir. No se’ns poden escapar més punts a casa i els hi hem de posar difícil amb la nostra afició. Fer-nos forts a la Nova Creu Alta és molt important per nosaltres. Hem de fer bona la victòria de San Fernando“. Amb tot això, el Centre d’Esports rebrà l’Albacete diumenge (17:00) i Aguza, que sembla indiscutible a l’onze serà, de ben segur, un dels protagonistes del duel.