El Sabadell tira d’ofici i s’emporta els tres punts de San Fernando

Després de dues derrotes consecutives, el Sabadell visitava l‘Estadio Iberoamericano amb el clar objectiu de retrobar-se amb el camí de la victòria. Ara bé, ni el rival ni l’escenari eren els més propicis per imaginar un triomf del conjunt arlequinat. A més, el Centre d’Esports visitava San Fernando amb la principal absència d’Aleix Coch a l’eix de la defensa.

Pel que fa al duel, el primer a avisar ha estat el San Fernando CD mitjançant un xut llunyà de José Calderón que ha obligat Emilio Bernad a intervenir per tal d’evitar el primer gol de la matinal. La rèplica del Sabadell, 15 minuts més tard i també des de la distància, però el xut de Diego Caballo ha marxat massa desviat. Cal destacar, que, el lateral de Salamanca avui ha estat un dels jugadors més destacats. I dos minuts més tard, bona jugada trenada del Sabadell que Jacobo ha volgut finalitzar, però Calderón, de forma providencial, ha evitat el gol del madrileny. Arrán, d’aquí, els sabadellencs han fet un pas endavant, i quan faltaven 5 minuts pel descans, Kaxe ha gaudit d’una ocasió claríssima per obrir la llauna, però Ayala, sota pals, ha salvat el San Fernando. Tot i uns últims minuts molt moguts, s’ha arribat a l’equador del duel amb empat a zero a l’electrònic.

Kaxe torna a veure porteria en una segona meitat farcida de polèmica

La segona meitat ha començat igual que la primera, ja que la primera ocasió de perill ha estat pel San Fernando sense gaire perill. Ara bé, al 55′, Kaxe, a la mitja volta, l’ha tornat a tenir, però la rematada del davanter basc s’ha estavellat contra el lateral de la porteria defensada per José Perales. Set minuts més tard, però, Diego Caballo s’ha inventat una centrada mil·limètrica per tal que Kaxe, a l’esquena dels centrals i al primer toc, superés Perales per estrenar l’electrònic a l’Iberoamericano de San Fernando. Amb la d’avui, el davanter cedit per la Ponferradina ja suma sis dianes i s’ha convertit en el màxim perill de l’atac arlequinat. Tot i el gol, el Sabadell no ha fet un pas enrere i ha buscat el segon, que ha pogut arribar un minut més tard a peus de Jacobo González. La rèplica del conjunt andalús s’ha fet esperar, ja que fins al 77′ els homes de Nacho Castro no han incomodat la porteria d’Emilio Bernad. En aquest sentit, ha estat al minut 77 quan Jorge Díaz Escudero ha anul·lat un gol legal a Pedro Benito que podria haver significat l’empat. Així doncs, la polèmica ja estava servida.

Al tram final, Francis Ferrón ha tingut l’empat a les seves botes, però la rematada a boca de canó del ‘killer’ local ha marxat llepant el travesser. Als minuts finals també ha debutat Lamine Gassama amb la samarreta arlequinada. Finalment, tot i uns últims minuts de patiment, victòria del Centre d’Esports que enlairen l’equip fins als 40 punts i el situen en novena posició.

FITXA TÈCNICA

San Fernando CD: Perales; Sergio Cortés, Juan Rodríguez (Rafa Páez, 67′), Ayala, Calderón; Marc Carbó (Francis Ferrón, 65′), Antonio Caballero; Agüero (Jonathan Biabiany, 65′; Jaime Santos, 67′), Bicho, Juanmi Callejón; Pedro Benito.

CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Guillem Molina, Teo Quintero (Iago Indias, 89′), Diego Caballo; Facu García, Sergio Aguza; Dani Sánchez, Aarón Rey (Sergi Altimira, 69′), Jacobo González (Lamine Gassama, 83′); Kaxe (Dopi, 83′).

Gols: Kaxe (0-1, 63′).

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Comitè Murcià) ha amonestat Calderón i Juanmi Callejón per part del San Fernando, i Sergi Altimira per part del Sabadell.

Estadi: Estadio Iberoamericano.