La resiliència del Sabadell es posa a prova contra el San Fernando

La destrempada després de dues derrotes consecutives a la Nova Creu Alta ha tornat el Centre d’Esports Sabadell a la realitat abans de visitar el San Fernando. Els homes de Pedro Munitis tornen a estar lluny del playoff -tot i que encara són a temps d’arribar-hi- i tornen a mirar cap a la zona baixa de la classificació. Ara mateix, el marge és de quatre punts amb el Sanluqueño, que té un partit més. Per tant, les victòries tornen a ser importants per allunyar-se de la part baixa i no patir excessivament a final de temporada.

Però el repte d’aquesta setmana és dels exigents. El CD San Fernando va aconseguir a la primera volta una remuntada que va suposar el principi del final d’Antonio Hidalgo a la banqueta del Sabadell. Des de llavors, els gaditans han arribat fins a les posicions de playoff amb un atac explosiu i una defensa que, tot i no ser la millor, està aguantat. Aquest 2022, per posar-ho en xifres, els andalusos porten 21 gols en partit oficial des del gener i només han perdut dos enfrontaments.

A més, els homes de Nacho Castro compten amb un atac de molt nivell. Tot i això, Jonathan Biabiany es va retirar lesionat el darrer partit i serà dubte. Però aquesta absència es pot veure solucionada amb les moltes alternatives que presenta un San Fernando que vol somiar amb el playoff. Ara bé, en defensa és un equip que ha encaixat 36 gols, una xifra molt elevada per un equip de la part alta de la classificació. No obstant això, la millora en els últims mesos és evident i el Sabadell haurà de fregar la perfecció si vol endur-se els tres punts.

Allau de baixes en el pitjor moment possible

A les absències ja conegudes de César Morgado i Alfred Planas, Pedro Munitis -que complirà el seu segon partit de sanció- li ha de sumar aquesta setmana la baixa d’Aleix Coch per lesió i els problemes físics de Néstor Querol i Óscar Rubio. El lateral lleidatà es va lesionar fa algunes setmanes i ja ha fet part del treball amb el grup, però encara no està llest per jugar. Per la seva part, Querol tampoc estarà disponible per un contratemps d’última hora. A més, Lamine Gassama continua agafant forma des de la seva arribada.

I a tot això se li ha de sumar el fet que el Sabadell arriba en un mal moment i necessita començar a sumar davant un tram molt exigent del calendari. A més, l’absència d’Aleix Coch deixa l’equip sense la figura del capità. Tot i que Munitis reconeixia a la roda de premsa prèvia al partit que confia plenament en el nivell de Teo Quintero i Guillem Molina. El tècnic càntabre també explicava que ara és moment de mirar cap a l’equip: “Hem d’enfocar-nos en nosaltres i en què hem de fer. No ens beneficia mirar el resultat. L’equip té anhel de guanyar i hem de tornar a un camí que ja sabem on està. No necessitem motivacions extra“.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Guillem Molina, Teo Quintero, Diego Caballo; Iago Índias, Sergio Aguza; Xavi Boniquet, Aarón Rey, Jacobo González; Kaxe.

On veure el CD San Fernando – CE Sabadell?

El partit, que xiularà Jorge Díaz Escudero (Comitè Murcià), es podrà veure per Fuchs Sports.