Aarón Rey: “He de pensar que la següent anirà cap a dins”

“Una acció que podia haver canviat el partit”. Així va definir ahir Aarón Rey el mà a mà amb Toni Fuidías del passat diumenge davant el Real Madrid Castilla. Sens dubte, el mitjapunta gallec del Centre d’Esports va ser un dels clars protagonistes en la derrota contra el filial blanc, ja que com diem, aquella acció podria haver canviat l’esdevenir del duel, tal com el mateix jugador va reconèixer: “Si arriba a entrar, hauria canviat el partit. Quan ens posem per davant, és difícil que ens girin el marcador”. A més, Aarón Rey també va manifestar que ha vist l’ocasió repetida en nombroses ocasions: “Li he donat moltes voltes i he vist repetida la jugada en moltes ocasions per veure si va ser errada meva o encert del porter”. No obstant això, ara és moment de centrar-se en el pròxim compromís i ser optimista de cara al futur. “Ara he de pensar que la següent anirà cap a dins”, va afegir el gallec.

Després de dues derrotes consecutives a la Nova Creu Alta, el Sabadell tornarà a competir aquest diumenge (12:45h). Aquest cop, però, molt lluny del Temple i en el que serà un dels desplaçaments més llargs de la temporada: San Fernando. Al davant hi serà un dels conjunts revelacions d’aquesta campanya i que a més, ara com ara, ocupa una de les posicions de promoció d’ascens. Ara bé, al Sabadell encara tenen present el partit d’anada que es va jugar a l’estadi, dia en què el San Fernando va remuntar (2-3) ‘in extremis’ un 2-0 a favor dels arlequinats. “El partit del San Fernando és atractiu i ens queda l’espina del partit d’anada”, manifestava ahir Aarón Rey. L’objectiu, però, està molt clar: Tornar a guanyar i deixar enrere les dues últimes desfetes. “Tenim un nivell de competitivitat molt alt i ho tornarem a demostrar. Anem a San Fernando amb la ment posada en endur-nos els tres punts i tornar a guanyar”, va concloure el de Ferrol.