Una oportunitat per reivindicar-se contra el Madrid Castilla

Pocs cops arribarà el Centre d’Esports a un partit amb una jornada tan propícia per allunyar-se del descens i apropar-se al playoff. Els arlequinats reben aquesta tarda (17:00) el Real Madrid Castilla coneixent les punxades de San Fernando, Castellón i Nàstic de Tarragona. A més, a la zona baixa tampoc han guanyat UCAM, Cornellà i Sanluqueño. La situació, doncs, és gairebé ideal. Amb una victòria arlequinada contra el filial blanc, els de Pedro Munitis poden agafar set punts de marge amb el descens -tot i que el Sanluqueño té un partit pendent- i pot quedar-se a cinc punts del playoff.

Per tant, pocs partits tenen tanta importància com el d’aquesta tarda. En primer lloc, per agafar encara més aire amb una zona que no fa tant de temps era on estava el Sabadell. També és crucial mantenir-se a prop del playoff i continuar amb aquesta remuntada. La derrota contra el Castellón, a diferència d’alguns sotracs viscuts, ha animat encara més la parròquia arlequinada. Avui s’espera una bona entrada a la Nova Creu Alta i el paper del dotzè jugador serà fonamental en un duel com aquest.

El Castilla, a més, és un dels pitjors visitants de la categoria. Els homes de Raúl González Blanco han sumat nou punts lluny de Valdebebas i no guanyen fora de casa des del mes de desembre. Les estadístiques també acompanyen a una tarda en la qual hi ha molt en joc. Però tot s’haurà de materialitzar sobre una gespa que està amenaçada per la pluja i que pot suposar un inconvenient. Tot i això, els arlequinats només han caigut un cop en aquest 2022 i voldran guanyar per donar una alegria a l’afició i continuar a la lluita.

Amb un home més per la batalla

L’arribada de Lamine Gassama va agafar per sorpresa a més d’un. L’internacional senegalès ha aterrat a Sabadell aquesta mateixa setmana, tot i que no s’espera que debuti encara. El fet que hagi passat gairebé un any des del seu darrer partit oficial pot endarrerir la seva estrena amb l’arlequinada. Tot i això, Pedro Munitis té un home més per la seva lluita. El càntabre, però, veurà el partit des de la graderia després de ser sancionat amb dos partits per l’expulsió de la setmana passada.

Tanmateix, no serà impediment perquè el tècnic arlequinat pugui dirigir els seus homes. Encara que hi haurà més dificultats de comunicació. “Estaré amb l’equip fins que comenci el partit. Vaig demanar perdó i no puc tenir pitjor càstig que no poder dirigir-los“, explicava divendres Munitis a la roda de premsa prèvia al partit. El preparador del Sabadell també va destacar la importància del partit: “Tenim motivacions de sobres i és més fàcil que ens enfoquem en el joc. És un duel atractiu i tornem a jugar a casa”.

Amb la incògnita de veure si Gassama tindrà minuts, Alfred Planas, amb una pubàlgia, i Óscar Rubio, lesionat des de la visita a Albacete, no haurien d’estar disponibles. Qui ja s’ha entrenat amb certa normalitat és David Astals, que havia patit alguns problemes anteriorment i hauria de tornar a la convocatòria. La resta d’integrants de la plantilla del Sabadell sí que estaran presents en un duel crucial pel futur del Centre d’Esports en aquesta temporada a la Primera RFEF.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Diego Caballo; Iago Indias, Sergio Aguza; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Jacobo González; Kaxe.

On veure el Sabadell – Castellón?

El partit, que xiularà Paco Fernández Vidal (Comitè Valencià), es podrà veure per Fuchs Sports i Esport3.