El Real Madrid Castilla supera el Sabadell en un partit molt gris del conjunt arlequinat

Amb Pedro Munitis complint el seu primer partit de sanció i amb una Nova Creu Alta vestida de gala, el Centre d’Esports rebia la visita del Real Madrid Castilla amb el clar objectiu de deixar els tres punts al Temple. La gran novetat a la convocatòria ha estat Lamine Gassama, qui va aterrar a Sabadell el passat dilluns. Amb relació al partit, els primers minuts han estat de tempteig per part d’ambdós equips en un duel ple d’interrupcions. De fet, la primera ha arribat al minut 2 quan Marvin Park s’ha hagut de retirar lesionat. El conjunt blanc estava sent dominador, tot i que el Centre d’Esports no li estava perdent la cara al duel, i al 20′ Aarón Rey ha tingut l’ocasió més clara de la primera meitat, però el de Ferrol no ha pogut superar Toni Fuidías en el mà a mà.

El Real Madrid Castilla ha reaccionat, i vuit minuts més tard Rafa Marín ha obligat Emilio Bernad a intervenir per tal d’evitar el que hagués estat el primer gol de la tarda. Arran d’aquí, els homes de Raúl González han dominat la possessió de la pilota, tot i que les arribades de més perill han estat per a un Sabadell que ha buscat fer mal mitjançant centrades laterals. Al 37′, però, Mario Gila no ha perdonat després d’aprofitar una bona centrada de Miguel Gutiérrez per obrir la llauna a la Nova Creu Alta. El gol ha fet mal al Sabadell, però dos minuts més tard del gol de Mario, Xavi Boniquet ha pogut fer l’empat, però Fuidías s’ha estirat per evitar-ho. Al descans, victòria per la mínima d’un Castilla que ha estat un pel superior durant els primers 45 minuts.

Mario Gila signa un doblet i sentencia el duel abans d’hora

A la sortida de vestidors el primer que ha avisat ha estat el Real Madrid Castilla a peus de Latasa, però Emilio Bernad ha reaccionat bé per evitar el segon del filial blanc. Nou minuts més tard, però, nova acció d’estratègia del Castilla que Mario Gila, de cap, ara si ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa. Gerra d’aigua freda total per a un Sabadell que no s’ha trobat còmode en cap moment. Superat el minut 70, Óscar Aranda ha tingut el tercer a les seves botes, però el seu xut s’ha estavellat contra el lateral de la xarxa de la porteria defensada per Emilio. I al 81′, nova ocasió pel Castilla, però el porter de la Vall d’Uixó s’ha lluit per evitar la diana de Sergio Arribas. El Centre d’Esports estava patint, i Pedro Munitis s’ha vist obligat a moure fitxa donant entrada a Moha Ezzarfani, Dopi i Sergi Altimira en un triple canvi. Tot i això, el Sabadell no ha pogut evitar la derrota, ja que al tram final Dotor ha tingut el tercer pel Castilla.

Finalment, derrota molt dolorosa (0-2), però justa, d’un Sabadell que suma dues desfetes consecutives i s’allunya, cada cop més, de la zona alta. Ara, a pensar en la visita del pròxim diumenge a San Fernando on no podrà jugar Aleix Coch per sanció.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Diego Caballo; Iago Índias (Nèstor Querol, 64′), Sergio Aguza; Xavi Boniquet (Sergi Altimira, 81′), Aarón Rey, Jacobo González (Moha Ezzarfani, 81′); Kaxe (Dopi, 81′).

Real Madrid Castilla: Toni Fuidias; Marvin (Carrillo, 2′), Gila, Pablo Ramón, Miguel Gutiérrez; Antonio Blanco, Mario Martín (David, 88′); Peter González, Sergio Arribas, Óscar Aranda; Latasa (Álvaro Rodríguez, 88′).

Gols: Mario Gila (0-1, 37′), Mario Gila (0-2, 57′)

Àrbitre: Paco Fernández Vidal (Comitè Valencià) ha amonestat Aleix Coch i Jacobo per part del Sabadell, i Antonio Blanco per part del Real Madrid Castilla.

Estadi: Nova Creu Alta (4.804 espectadors).