Lamine Gassama: “Espero estar llest per competir ben aviat”

El Centre d’Esports Sabadell va presentar ahir Lamine Gassama, nou fitxatge arlequinat que arriba quan falten onze partits per acabar la lliga. L’internacional senegalès va estar acompanyat per Bruno Batlle, Miguel de Hita i Joss Juncker, que va exercir de traductor, a la presentació. Batlle explicava que Gassama pot donar un bon rendiment esportiu a la plantilla. A més, la seva incorporació també encaixa en l’economia del club. “Ha vingut aquí perquè té ganes de jugar i demostrar després d’un temps sense equip. La negociació va durar menys d’un dia“, indicava el director general del club.

Respecte al perfil del nou futbolista del Sabadell, Miguel de Hita va destacar el poder físic, la capacitat que té per jugar a la banda i la bona presa de decisions amb la pilota. El secretari tècnic va destacar la trajectòria del futbolista de 32 anys a la Ligue 1 francesa i a la Süper Lig turca. A més, de Hita confirmava que esperen comptar amb ell per aquest final de temporada. Aquest moviment tan ràpid s’ha degut als problemes de lesions que té el conjunt arlequinat a la banda dreta.

Pel que fa a l’arribada de Gassama, el futbolista confirmava que s’ha preparat a part durant el temps que ha estat sense equip i que també ha entrenat amb el Martigues, un equip de la zona on viu. “Físicament, em trobo bé, tot i que no tinc ritme de partit. Estic agraït als preparadors físics per l’ajuda individualitzada que m’estan donant. Espero estar per competir ben aviat“, apuntava el futbolista format a l’Olympique de Lió. El jugador de banda dreta no va voler descartar un possible playoff ni va tancar la porta a tornar a la convocatòria de la selecció del Senegal: “Estar aquí és una oportunitat, però em centro en l’objectiu del club. Si agafo ritme, no descarto tornar a la selecció“. Finalment, Gassama, que té contracte fins a final de temporada, no descartava una renovació, tot i que es vol centrar en el present.