Diego Caballo: “Tot el que sigui sumar és benvingut per l’equip. Lamine s’haurà d’adaptar ràpid”

Sens dubte, Diego Caballo és l’home de confiança de Pedro Munitis i, de fet, els números així ho demostren. En aquest sentit, el lateral salmantí del Centre d’Esports no s’ha perdut cap minut amb el tècnic càntabre al capdavant de l’equip. Cal recordar, però, que, l’inici de Caballo amb la samarreta arlequinada es va veure interromput per culpa d’una lesió al Collao, estadi on per cert, es va inaugurar com a golejador aquest curs. “Content sobretot perquè estic treballant per estar bé i no tenir cap lesió. No l’he tornat a tenir des de les primeres jornades i ara, a intentar-ho fer bé i estar disponible per a l’equip”, deia aquest migdia Diego Caballo en la prèvia del Sabadell – Real Madrid Castilla del diumenge (17h).

Després de caure contra el Castellón i posar fi a una ratxa històrica de 12 partits consecutius sense conèixer la derrota, els homes de Pedro Munitis han tornat a la feina aquest dimecres per començar a preparar el duel del diumenge contra el filial blanc. “Tornem a jugar a casa i volem aprofitar-ho per sumar els 3 punts amb l’afició. El Real Madrid Castilla és un equip complicat i haurem d’estar al 100%”, apuntava Caballo d’un conjunt que ve de vèncer per 5-2 a l’Atlético Sanluqueño en l’última jornada. “El filial del Real Madrid té individualitats molt bones i si tenen el dia encertat et poden fer molt mal”, ha afegit el de Salamanca.

Lamine Gassama s’entrena per primer cop amb el grup

En referència al partit, Pedro Munitis no podrà comptar encara ni amb Óscar Rubio ni amb Alfred Planas, qui apunta que es perdrà el que resta de temporada a conseqüència d’una pubàlgia. Una de les alternatives, doncs, podria ser la de Lamine Gassama, qui avui s’ha exercitat per primer cop amb els seus nous companys. A més, cal recordar, que, ahir el lateral senegalès va entrenar-se en solitari per agafar ritme competitiu com més aviat millor. “És difícil conèixer a un jugador amb un sol entrenament i quan venim de dos dies de descans. Segurament li costi adaptar-se, però tot el que ens aporti i ajudi, serà benvingut”, ha conclòs Diego Caballo sobre l’última incorporació del Centre d’Esports.