Lamine Gassama, incorporació de nivell per la banda dreta del Sabadell

Moviment de mercat inesperat a la Nova Creu Alta. Quan ha passat un mes i mig des del tancament del mercat, el club arlequinat ha anunciat aquest matí la incorporació de Lamine Gassama. Cal recordar que el Centre d’Esports tenia alguna fitxa lliure i això ha permès la seva incorporació. El futbolista senegalès de 32 anys aterra al Centre d’Esports com a futbolista lliure. Pot jugar a la banda dreta i ha estat internacional amb la selecció del Senegal en 49 ocasions. De fet, el nou futbolista arlequinat ha disputat tres Copes d’Àfrica -sent titular a la del 2019, quan la seva selecció va arribar a la final- i el Mundial de l’any 2018, on va jugar un partit sencer contra Colòmbia.

Sorgit de la pedrera de l’Olympique de Lió -on va arribar a disputar la Champions League-, Gassama ha desenvolupat tota la seva carrera entre França i Turquia. Ha disputat gairebé 300 partits entre l’Olympique, el Lorient, l’Alanyaspor i el Göztepe, que va ser el seu últim club. No ha disputat un partit oficial des del 15 de maig de l’any passat, però s’espera que aquesta tarda passi les proves físiques. Amb aquest moviment, el Sabadell s’assegura un futbolista amb una trajectòria de molt nivell. Amb onze partits de lliga encara per disputar-se, aquesta incorporació aporta un salt de qualitat a la plantilla per un tram final de competició en el qual els homes de Pedro Munitis no volen renunciar a res.