La visita del CD Castellón, un partit per il·lusionar-se

Després d’encadenar 12 jornades consecutives sense perdre, el Sabadell rep aquesta tarda (19:00h) la visita del CD Castellón, setè classificat amb 41 punts. És evident, doncs, que el conjunt de Pedro Munitis buscarà sumar el 13è partit sense conèixer la derrota per continuar perllongant les bones sensacions. Ara bé, els arlequinats, ara com ara, són desens amb 37 punts, cinc per sobre del descens i a quatre de la zona de playoff. A més, en cas de victòria, la distància s’escurçaria a només un punt entre sabadellencs i castellonencs. És evident, doncs, que el partit d’aquest vespre decidirà a què vol aspirar aquest Centre d’Esports. Tot i això, Pedro Munitis demana tranquil·litat i centrar-se en el tòpic futbolístic del ‘partit a partit’:  “Des del principi vam enfocar-ho tot en el més immediat, amb objectius de realització per aconseguir un equilibri. A vegades els resultats són incontrolables”.

Pel que fa al Castellón, que en aquests moments està viatjant cap a Sabadell, Sergi Escobar ha desplaçat 20 jugadors. A la llista de convocats, però, destaquen les baixes de Carles Salvador, César Díaz i Jorge Fernández per lesió, i de Borja Martínez i Salva Ruiz, un dels millors laterals esquerres de la categoria, per COVID-19. Sens dubte, baixes sensibles per a un conjunt ‘orellut’ que sembla que s’ha retrobat amb les bones sensacions en les últimes jornades. De fet, en l’últim compromís va atropellar el Real Madrid Castilla al Nou Castàlia en un duel que també va reforçar la figura de Sergi Escobar, tècnic dels castellonencs. “El Castellón té una gran plantilla, amb molta varietat i amb molt ofici. Si la setmana passada dèiem que el Villarreal ‘B’ era l’equip amb major potencial ofensiu, el Castellón té aquest potencial i se li suma l’ofici”, deia ahir Munitis en la prèvia del partit.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

Al Sabadell res ha canviat d’una setmana a l’altre, ja que Pedro Munitis tornarà a tenir les mateixes baixes que davant el Villarreal ‘B’ la setmana passada. En aquest sentit, Alfred Planas, Óscar Rubio i David Astals no podran ser de la partida per lesió. Així doncs, s’espera que el tècnic càntabre del Centre d’Esports aposti per un onze molt semblant al que va vèncer contundentment al Mini Estadi groguet.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Diego Caballo; Iago Indias, Sergio Aguza; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Jacobo González; Kaxe.

On veure el Sabadell – Castellón?

El partit, que xiularà Juan Antonio Campos Salinas (Comitè Murcià), es podrà veure exclusivament per Fuchs Sports.