Footters perd els drets de la Primera RFEF a mitja temporada

Bomba inesperada al futbol de bronze. Els partits de tota la competició ja no s’emetran per Footters, sinó a la plataforma de Fuchs Sports. Tot això s’ha confirmat en les últimes hores i després que els partits entre Madrid Castilla i Albacete i Racing de Ferrol i Rayo Majadahonda no es poguessin veure en directe. L’empresa luxemburguesa, segons va anunciar Footters, decidia de forma unilateral que no s’emetessin els partits per on s’ha fet tota la temporada. Ara, si res no canvia, els partits es podran seguir per la web de Fuchs Sports i en obert. Així ho va comunicar la nova proveïdora dels partits en un comunicat oficial. Més enllà d’això, cinc clubs -DUX, Sanse, Rayo Majadahonda, Linares i Balona- van crear una associació i la resposta des de Las Rozas ha estat una reunió d’urgència avui mateix.

D’aquesta trobada no han sortit molts detalls, però el periodista Ángel García (@cazurreando_com) ha explicat que Luis Rubiales, president de la RFEF, ha garantit els ingressos televisius. A més, Rubiales hauria amenaçat als cinc clubs associats amb possibles sancions sempre que no aturin la iniciativa. Falta per veure, doncs, qui oferirà la Primera RFEF i com ho farà. Però l’enèsima crisi d’una Primera RFEF -queda per veure si encara amb Footters al nom de la competició- que tot just acaba de crear-se és la confirmació que el seu resultat final ha estat molt allunyat de les previsions inicials. I tot això, a dotze jornades per acabar la lliga i també amb els playoffs per disputar-se i veure’s, per ara, a Fuchs Sports.