Iago Indias: “És una alegria que la nostra gent estigui il·lusionada”

La gran dinàmica del Centre d’Esports ha deixat moltes sorpreses i alegries a la parròquia arlequinada. Una d’elles ha estat la irrupció de Iago Indias com a pivot. El gallec, tot i haver arribat a Sabadell per ser central, va estrenar-se en aquesta posició de migcampista a la Copa del Rei i no s’ha mogut d’allà. Amb un rendiment superlatiu, Indias està aportant molta solidesa al mig del camp arlequinat. Acompanyant Sergi Altimira o Sergio Aguza, el seu treball està sent excel·lent. Avui, a més, li ha tocat passar per sala de premsa a la prèvia del partit de dissabte contra el CD Castellón, l’equip en el qual jugava la temporada passada.

És un partit important. Volem continuar la bona ratxa i ve un gran rival“, ha explicat el recentment descobert migcampista arlequinat. Malgrat que ja havia jugat en alguna ocasió com a pivot, Indias ha reconegut que aquesta situació és diferent: “Tàcticament em trobo bé. Al mig del camp hi ha jugadors increïbles i que m’estan ajudant molt. El meu secret és treballar, fixar-me en els companys i veure en què he de millorar. Em queda molt per aprendre”. Respecte al gran ambient que s’està vivint amb els dotze partits sense perdre, el futbolista s’ha mostrat encantat: “És una alegria que la nostra gent estigui il·lusionada. Quan se senten així és perquè les coses van bé. Tant de bo vingui molta gent aquest cap de setmana“.

Preguntat sobre què ha portat l’equip fins a la gran dinàmica actual, l’exjugador de l’Espanyol ‘B’ ha apuntat cap a la confiança i l’estat d’ànim. “Són molt importants perquè et permeten fer coses i que surtin. Ens hem convertit en un equip camaleònic“, ha afirmat. Tot i l’alegria, el vestidor no deixa a una banda el “partit a partit” i només pensa a continuar creixent. Finalment, a dotze jornades pel final, Iago Indias ha volgut remarcar la importància que tindrà la Nova Creu Alta: “És moment d’estar tots junts perquè queden dotze jornades i set partits són a casa. Quan les cames no donen, l’alè de l’afició t’ajuda i tant de bo els hi puguem donar moltes alegries. Ara hem d’aprofitar els bons moments de l’equip”.