Una prova de foc contra el líder per continuar somiant

El canvi que ha fet el Centre d’Esports  des de l’arribada de Pedro Munitis a la banqueta ha estat majúscul. I és, en part, el motiu que porta el Sabadell a visitar aquesta tarda el Villarreal ‘B’ (17:00), el líder, amb la convicció que l’equip pot competir davant un conjunt que s’ha mostrat intractable. A més, l’afició estarà, un cop més, al costat de l’equip. Ja s’han venut més de 150 entrades i diversos autobusos d’aficionats tenyiran d’arlequinat les graderies del Mini Estadi. L’objectiu, com porta repetint el càntabre des de la seva arribada, no és cap altre que continuar sumant.

Tot i això, el repte d’acumular un dotzè partit sense perdre és històric. I ho és perquè aquesta dotzena de jornades sense conèixer la derrota és el topall històric del Sabadell al tercer esglaó del futbol nacional. Per tant, els sabadellencs poden citar-se amb la història en cas de puntuar contra el filial groguet. Amb un evident alleugerament del calendari, la preparació dels partits està sent més àmplia i això sempre va bé per un Sabadell que està fora del descens i vol permetre’s el luxe de somiar a final de temporada.

Cada cop en un millor estat de forma

Kaxe marca, Xavi Boniquet s’exhibeix, Aleix Coch i la resta de la defensa són un mur, Jacobo González acumula més elogis cada partit que passa i la parella formada per Iago Índias i Sergio Aguza controla el mig del camp a la perfecció. A això se li ha de sumar la tornada de Moha Ezzarfani a un partit oficial per primer cop des del desembre i, en general, el rendiment de tots els homes. Tots els futbolistes aporten, sigui durant tot el partit o sortint cinc minuts. I aquest és el gran èxit d’un Sabadell que, com si d’un ciclista es tractés, comença agafar el seu pic de forma quan arriben els ports més exigents de la temporada.

Alfred Planas, David Astals i Óscar Rubio continuaran sent baixa per aquest partit i encara s’estan recuperant de les seves respectives lesions. Tot i això, el tècnic arlequinat podrà comptar amb gairebé tots els seus homes. Pedro Munitis va advertir ahir a la roda de premsa prèvia del partit sobre la perillositat d’aquest Villarreal ‘B’: “És l’equip que més automatismes ofensius té i és capaç de fer moltes coses molt bé. El partit té una gran dificultat, però serà un duel bonic“. A més, el càntabre va expressar la seva confiança en els seus homes i el treball realitzat per preparar aquest partit.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Guillem Molina, Diego Caballo; Iago Índias, Sergio Aguza; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Jacobo González; Kaxe.

On veure el Villarreal ‘B’ – CE Sabadell?

El partit, que xiularà Pablo Morales Moreno (Col·legi Andalús), es podrà veure exclusivament per Footters.