Un Sabadell de rècord atropella el Villarreal ‘B’ i s’apropa al playoff

Aquest Centre d’Esports ja és de rècord. I no només per vèncer (0-3), amb contundència, el líder del Grup II a domicili, sinó que el conjunt de Pedro Munitis ja suma 12 jornades consecutives sense perdre i amb la victòria d’avui a Villarreal ha igualat la ratxa història de la temporada 1983/84, on els arlequinats van sumar també 12 partits seguits imbatuts.

Pel que fa al duel, Munitis ha apostat per un onze molt continuista amb el clar objectiu de mantenir les bones sensacions de les setmanes anteriors. Tot i això, la primera arribada de perill ha estat pel Villarreal ‘B’ mitjançant un xut des de la frontal de Juan Carlos Arana que ha marxat llepant el pal de la porteria defensada per Emilio Bernad, titular una jornada més. La rèplica del Sabadell, nou minuts més tard, però Jacobo, per mil·límetres, no ha pogut rematar una bona centrada de Xavi Boniquet.  Arran d’aquí, el Centre d’Esports ha fet una passada endavant i s’ha apoderat de l’esfèric. Malgrat això, el filial groguet no s’ha amagat en cap moment, i tots dos equips han signat una primera meitat molt igualada. Al 37′, Iago Indias ho ha intentat pel Sabadell mitjançant un xut llunyà que ha marxat massa desviat. Al descans, empat a zero al marcador.

El Sabadell doblega el filial del Villarreal en només 15 minuts

A la sortida de vestidors, el Centre d’Esports només ha necessitat 40 segons per obrir la llauna al Mini Estadi. Jugada individual molt bona d’Aarón Rey que ha servit l’esfèric a un Jacobo que, amb un únic control, s’ha plantat tot sol davant d’Iker Álvarez que no ha pogut evitar el novè gol de l’extrem madrileny. I quan el Villarreal ‘B’ encara estava digerint el gol de Jacobo, vuit minuts més tard l’ex del Tenerife ha exercit una pressió molt alta per incomodar la sortida de pilota dels de Miguel Álvarez… Això ha afavorit el Sabadell, que ha forçat l’error del porter del Villarreal ‘B’ i Kaxe ho ha aprofitat per fer el segon de la tarda. Gerra d’aigua freda per a un filial groc que s’ha vist totalment superat en l’inici de la segona meitat.

Però el recital dels arlequinats encara no havia acabat, ja que al 59′, Xavi Boniquet ha servit una falta lateral que, amb l’ajuda de Jacobo per despistar Iker, ha acabat al fons de la xarxa per ampliar diferències al marcador. Encara que semblés surrealista, els més de 200 arlequinats que s’han desplaçat a terres castellonenques han vist reflectit un 0-3 a l’electrònic quan encara no s’havia arribat a l’hora de partit. El Sabadell estava de dolç, i al 63′ Aarón Rey ha pogut fer el quart, però el xut del mitjapunta de Ferrol ha marxat fregant el pal. Cinc minuts més tard, Nikita ha gaudit de l’única ocasió del Villarreal ‘B’ de la segona meitat, però Emilio Bernad s’ha lluit per deixar, una setmana més, la porteria a zero. Finalment, victòria contundent del Centre d’Esports davant el líder que li permet enlairar-se fins als 37 punts, tres per sota de la zona de promoció d’ascens.

FITXA TÈCNICA

Villarreal ‘B’: Íker Álvarez; Lanchi, De la Fuente, Martín Pascual, Tasende; Pablo Íñiguez (Álex Forés, 63′), Pacheco, Carlo Adriano (Rodrigo Alonso, 77′); Diego Collado (Nikita, 63′), Lozano (Iker Goujón, 77′); Juan Carlos Arana.

CE Sabadell: Emilio Bernad; Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Diego Caballo; Sergio Aguza, Iago Indias (Facu García, 88′); Aarón Rey (Sergi Altimira, 83′), Xavi Boniquet (Dani Sánchez, 73′), Jacobo (Moha Ezzarfani, 88′); Kaxe (Nèstor Querol, 73′).

Gols: Jacobo González (0-1, 46′), Kaxe (0-2, 56′) i Xavi Boniquet (0-3, 59′).

Àrbitre: Pablo Morales Moreno (Col·legi Andalús) ha amonestat Jacobo González i Sergio Aguza per part del Sabadell, i De la Fuente per part del Villarreal ‘B’.

Estadi: Mini Estadi de Villarreal.