Teo Quintero: “He guanyat continuïtat i això em dóna confiança. Em sento molt bé”

Qüestió de confiança. Aquesta és la base del futbol i la connexió que ha d’existir entre un futbolista i el seu tècnic. Amb Antonio Hidalgo al capdavant, Teo Quintero havia estat sempre l’última peça del puzle pel de Canovelles, però amb l’arribada de Pedro Munitis, el central veneçolà s’ha convertit en un futbolista molt vàlid. Però això no només ha succeït amb Quintero, ja que amb Kaxe també ha passat el mateix. Ara bé, tornant al rol de Teo Quintero, qui ja suma sis titularitats i un gol amb Munitis a la banqueta, ahir va manifestar en roda de premsa que ara té la confiança suficient per sentir-se bé defensant els colors arlequinats: “He guanyat continuïtat i això em dóna confiança. Em sento molt bé”. 

Amb un Aleix Coch que ha estat el fix de la defensa per Munitis, Teo Quintero s’ha alternat amb Guillem Molina per completar l’altra plaça a l’eix defensiu. Això sí, segons Quintero, tot és més fàcil al costat del capità del Centre d’Esports: “L’Aleix és un central molt complet i que té molta experiència. Jugar al seu costat és un plaer perquè et diu i t’ensenya coses, i es fa molt més fàcil”. Cal destacar, que, també tot és més fàcil quan l’equip continua en línia ascendent i ja suma 11 jornades consecutives sense conèixer la derrota. De fet, el Sabadell està a només un partit d’igualar un rècord històric, el que serien 12 partits sense punxar. El repte, però, és molt complicat, ja que el pròxim rival és el líder del grup. “L’equip ha entrat en aquesta bona dinàmica, l’ambient al vestidor és molt bo i la gent s’ho està creient. Surts al camp amb aquesta sensació que guanyaràs”, manifestava ahir el central arlequinat.

El Sabadell, per cert, no estarà sol a Villarreal, ja que s’espera que un centenar d’arlequinats viatgin a la ciutat castellonenca. “Als jugadors ens encanta que ens acompanyi l’afició. Ja van pel segon autocar per anar a Vila-real i és increïble. Això fa que tot vagi cap endavant”, va concloure Teo Quintero.