Pedro Munitis perd tres efectius pel partit d’aquesta tarda davant el Costa Brava

Dues setmanes i tres desplaçaments consecutius, torna el futbol a la Nova Creu Alta. O el que és el mateix, després d’un 5 de 9 en el ‘Tourlmalet’ a domicili que ha hagut de fer el Centre d’Esports abans de rebre aquesta tarda la UE Costa Brava a l’estadi. Els arlequinats són un equip de rècord, ja que acumulen 10 jornades sense conèixer la derrota, i avui buscaran perllongar la bona dinàmica davant un conjunt gironí que també arriba al duel amb bones sensacions. Tot i ser el 19è classificat amb 21 punts, el Costa Brava ve de guanyar per 2-0 al Castellón en la darrera jornada, i només ha sumat una derrota en els últims nou partits. Ara bé, això no els hi ha estat suficient per sortir de la zona de descens i de fet tenen la salvació a nou punts. Malgrat això, Pedro Munitis espera un duel molt complicat: “Només cal veure la bona dinàmica del Costa Brava per saber que serà complicat. Encaixen poc i la seva estructura defensiva és complicada d’estudiar”.

Va ser el passat 4 de gener quan el Sabadell, ja amb Munitis a la banqueta, va visitar el Municipal de Palamós per disputar el partit corresponent a la primera volta de la competició. Poc menys de dos mesos després, ni el Sabadell ni el Costa Brava són els mateixos. De fet, els gironins s’han reforçat de valent en el passat mercat d’hivern i han revolucionat la plantilla. En aquest sentit, han incorporat futbolistes com Nuha Marong o Joan Campins, a més d’aprofitar-se de la situació que s’està vivint a Almendralejo amb l’Extremadura UD per ‘pescar’ fins a quatre jugadors: Sergio Gil, Dani Pérez, Fran Varela i Sebas Coris. Per contra, també han perdut futbolistes d’alt nivell, com ara Álex Calatrava, que ha signat pel filial de l’Atlético de Madrid, o Moussa Sidibé, que ja defensa els colors del Johor DT de Malasia. Finalment, el que sí que continua sent de la plantilla és Manel Royo, però avui no serà a la Nova Creu Alta per sanció.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

El ‘Tourmalet’ de partits a domicili i el desgast físic han acusat el Sabadell, ja que Pedro Munitis tindrà tres baixes, dues d’elles importants, pel partit d’aquesta tarda. En aquest sentit, ni Alfred Planas, ni David Astals ni Óscar Rubio podran ser de la partida, ja que tots tres tenen molèsties musculars. Amb relació al lateral lleidatà, qui ho estava jugant pràcticament tot, cal recordar, que, es va haver de retirar al minut 16 del Carlos Belmonte fa dos dimecres, mentre que Alfred i Astals han patit diferents contratemps durant la setmana i no estaran disponibles per rebre el Costa Brava. Amb les baixes d’Alfred i d’Astals, Moha Ezzarfani podria tornar a tenir minuts, ja que segons va manifestar ahir Pedro Munitis, no hi ha cap problema d’actitud amb el futbolista de Nador: “No hi ha cap problema amb Moha. No és una qüestió d’actitud ni res d’això, sinó que, per com s’han donat els partits, hem decidit apostar per altres jugadors”.

Possible onze del CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Diego Caballo; Iago Indias, Sergio Aguza; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Jacobo González; Kaxe.

On veure el CE Sabadell – UE Costa Brava?

El partit, que xiularà Jorge Tárraga Lajara (Col·legi Valencià) es podrà veure exclusivament per Footters.