El Sabadell posa l’onzena marxa després de golejar el Costa Brava

Victòria del Sabadell davant la Unió Esportiva Costa Brava en un partit d’altíssim nivell dels arlequinats. Després d’una primera meitat en la qual els homes de Pedro Munitis han hagut de picar molta pedra, Boniquet ha obert el marcador just abans del descans. A la segona meitat, amb l’equip llançat a per més gols, Kaxe ha anotat dos més, un d’ells en pròpia, i ha tancat una tarda de festa a Sabadell. També s’hi ha afegit Moha Ezzarfani, que ha tornat a vestir la samarreta arlequinada després de gairebé tres mesos.

Davant la defensa de tres centrals plantejada pels costencs, Pedro Munitis ha sortit amb dues referències ofensives -Kaxe i Néstor-. Això, fins i tot, ha portat a Iago Índias a integrar-se entre els centrals per facilitar la sortida de pilota arlequinada. El Sabadell ha estat protagonista del tram inicial amb bones arribades, però no les ha pogut concretar tot i aixecar més d’un aficionat dels seus seients. Per la seva part, el Costa Brava ha buscat un arribar a la porteria d’Emilio Bernad amb passades llargues i només Boris ha culminat una rematada que no ha trobat porteria. Tot i el domini arlequinat, la falta d’encert ha estat constant durant el primer temps.

Però hi havia una sorpresa reservada per abans de marxar als vestidors. Després del setge del Centre d’Esports sobre l’àrea del Costa Brava, ha arribat el premi. Iago Índias ha realitzat una conducció magnífica per assistir Diego Caballo i el lateral ha enviat una centrada a l’àrea que Xavi Boniquet, amb una gran rematada, ha enviat al fons de la porteria per anotar el primer gol del partit. A la celebració, Boniquet s’ha enrecordat de la família Bransuela mostrant una samarreta en una acció molt aplaudida per la Nova Creu Alta. Amb l’esclat d’alegria, el descans ha arribat amb l’afició encara celebrant el gol.

Festa completa amb dos gols més

El segon temps ha continuat amb el mateix guió. Domini arlequinat, arribades perilloses i premi després de tanta insistència. Ha trigat una mica en arribar el segon, però Kaxe, amb un gran moviment individual, s’ha internat a l’àrea rival i la seva centrada l’ha introduït Antonio Romero a la seva porteria. Èxtasi arlequinada i cop pel Costa Brava. A més, Romero ha vist la segona groga pocs minuts després i ha marxat expulsat. L’andalús ha abandonat el terreny de joc ovacionat per l’afició arlequinada i desconsolat perquè dues accions puntuals han acabat amb el seu partit.

La part final del partit, amb el Sabadell en superioritat, ha servit per arrodonir la tarda. Kaxe ha marcat el tercer després d’una assistència de Jacobo i ha tancat el partit. Una de les notes positives, i també inesperada, als minuts finals ha estat la tornada de Moha Ezzarfani als terrenys de joc. Han estat els primers minuts del marroquí -que ha rebut l’escalf de l’afició- des del desembre i després de tota la polèmica respecte a la seva situació a l’equip.  És, a més, l’onzena jornada consecutiva sense que el Centre d’Esports perdi. Els arlequinats escalen posicions a la classificació, s’allunyen del descens i tornen a generar il·lusió. Avui, gràcies a un treball defensiu excel·lent que ha servit per posar els fonaments d’una triomf molt important.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Diego Caballo; Iago Índias, Sergio Aguza (Sergi Altimira, min. 86); Jacobo González (Moha Ezzarfani, min. 86), Xavi Boniquet (Aarón Rey, min. 70), Néstor Querol (Dani Sánchez, min. 74); Kaxe (Dopi, min. 86).

UE Costa Brava: Marcos Pérez; Joan Campins (Sebas Coris, min. 63), Dani Pérez, Juan Forlín, Julen Monreal (Mimi, min. 78), Fran Varela; Ale Galindo (Pere Martínez, min. 15), Sergio Gil (Ilyas, min. 63), Antonio Romero; Boris Garrós (Álvaro García, min. 78) i Nuha Marong.

Gols: 1-0, min. 45, Xavi Boniquet.

Àrbitre: Jorge Tárraga Lajara (Col·legi Valencià) ha amonestat Ale Galindo (min. 15), Antonio Romero (min. 30), Julen Monreal (min. 36), Dani Pérez (min. 81). Ha expulsat Antonio Romero per doble groga al minut 71.

Estadi: Nova Creu Alta (2.683 espectadors).