Nèstor Querol: “Tampoc hem de tirar coets i pensar que està tot fet”.

L’heroi de Marbella torna a estar disponible. Nèstor Querol, qui s’havia perdut les últimes quatre cites del Centre d’Esports en lliga, va reaparèixer el passat diumenge a La Condomina davant l’UCAM Murcia. Aquesta va ser una de les millors notícies d’un duel que va esdevenir la desena jornada consecutiva sense perdre del conjunt de Pedro Munitis. Tot i això, l’espera pel davanter castellonenc no va ser pas curta, però els 17 minuts que va jugar contra l’UCAM van servir-li per tornar a sentir-se futbolista. “Se m’ha fet molt llarg perquè han passat dues setmanes, però han estat quatre partits”, deia ahir Nèstor. “Estar fora, després de tenir molt bones sensacions i de veure porteria, ha estat una mica dur. Aquestes coses poden passar i l’equip ha estat a una altura molt gran, ha competit molt bé i així es porta millor”, va afegir el castellonenc en la prèvia del Sabadell – Costa Brava del dissabte (17h) a la Nova Creu Alta.

Després de 10 jornades sense perdre, el que és la ratxa actual més llarga dels 40 equips de Primera RFEF, el Centre d’Esports ja va poder sortir del descens fa un parell de setmanes i, ara com ara, és el 13è classificat amb 31 punts, dos per sobre del descens (Real Madrid Castilla, 29 punts amb dos partits pendents). Ara bé, els homes de Pedro Munitis són a set punts del playoff, el que havia de ser l’objectiu principal de l’equip al principi de temporada: “Tampoc hem de tirar coets i pensar que està tot fet. Estem a dos punts del descens i molt lluny d’on voldríem estar”. La realitat és la que és, i en cas de guanyar dissabte, la distància amb la part alta s’escurçaria, ja que al Grup II de Primera RFEF tot està molt igualat. No obstant això, tot està en funció de deixar els tres punts al Temple després de dos empats. “Hem de treure la nostra millor versió a casa per treure el màxim de punts possible i sortir d’una vegada per totes de la situació tan dolenta que arrossegàvem des de principi de temporada”, va concloure el de Castellón de la Plana.