El Sabadell tanca la trilogia de desplaçaments a La Condomina de Múrcia

Punt final a la trilogia dels tres desplaçaments que el Centre d’Esports haurà encadenat en pràcticament una setmana. En aquest sentit, el Sabadell demà visitarà el BeSoccer La Condomina per veure’s les cares amb l‘UCAM Murcia, 18è classificat amb 23 punts, set menys que el conjunt arlequinat. És evident, doncs, que en cas d’una victòria visitant, la distància entre ambdós equips augmentaria fins als 10 punts. “No serà un partit brillant, però sí molt disputat per la situació en la qual estem els dos. L’UCAM està impregnat del caràcter del seu entrenador, és intens, té bons jugadors i és capaç de combinar en la iniciació i, alhora, ser vertical”, deia ahir Pedro Munitis des del Pinatar Arena, seu on el Centre d’Esports s’ha exercitat durant els últims tres dies.

Amb 30 punts, el conjunt de Pedro Munitis arriba al duel de demà en el millor moment de la temporada, ja que a més, acumula nou partits consecutius sense conèixer la derrota. Només el Racing de Santander (Grup I), amb set jornades, s’apropa als registres dels arlequinats. Per contra, l‘UCAM arriba tocat i amb la figura de Salva Ballesta, el seu entrenador, en la corda fluixa. Cal destacar, que, des de la Regió de Múrcia parlaven d’un possible ultimàtum en el partit contra el Real Madrid Castilla -última jornada que havia de disputar l’UCAM-, però finalment el duel no es va poder disputar per un brot de COVID-19 en el conjunt catòlic. Així doncs, l’UCAM fa pràcticament dues setmanes que no competeix, i això pot ser un punt a favor pel Sabadell. Ballesta, per cert, no tindrà disponibles ni a Raúl Palma per molèsties, ni a Biel Ribas per sanció.

Novetats al Centre d’Esports Sabadell

L’empat d’or al Carlos Belmonte també va costar-li car als homes de Pedro Munitis, ja que el tècnic càntabre no podrà amb Aleix Coch, qui havia estat titular en tots els partits amb Munitis a la banqueta, per sanció. Recordem que el capità va veure la targeta vermella -molt rigorosa- davant l’Albacete, i no farà net de les quatre grogues que acumula fins al moment. A més d’Aleix Coch, Óscar Rubio també es va haver de retirar amb molèsties d’Albacete, però la seva presència no està descartada, ja que el lateral lleidatà té la total predisposició de ser demà de la partida. Així doncs, l’última paraula la té Pedro Munitis. Per contra, el Sabadell recupera la figura de Nèstor Querol, qui s’ha perdut els últims duels per lesió. Cal destacar, que, el castellonenc s’ha exercitat amb total normalitat al Pinatar Arena i està disponible. Finalment, Ramón Folch encara és dubte.

Possible XI del CE Sabadell: Emilio Bernad; Joseba Muguruza, Guillem Molina, Teo Quintero, Diego Caballo; Sergio Aguza, Iago Indias; Aarón Rey, Xavi Boniquet, Jacobo González; Kaxe.

On veure l’UCAM Murcia – CE Sabadell?

El partit, que xiularà Iván Muñoz Pérez (Col·legi Valencià), es podrà veure exclusivament per Footters.